Οι προτάσεις γάμου της κυπριακής showbiz το 2017!


Οι προτάσεις γάμου της κυπριακής showbiz το 2017!

Ποια ζευγάρια αρραβωνιάστηκαν;

Αρκετές ήταν οι επώνυμες Κύπριες που το 2017 δέχθηκαν πρόταση γάμου από τους συντρόφους τους, δείχνοντάς μας, τις περισσότερες φορές το εντυπωσιακό μονόπετρό τους. Η ομάδα του ilovestylecom συγκέντρωσε τα ζευγάρια που επισημοποίησαν φέτος τη σχέση τους και αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο προσεχές μέλλον.

Γιώργος Χριστοφή – Μίνα Τρουλλιώτη

Πρόταση γάμου επί σκηνής έκανε ο stand up comedian, Γιώργος Χριστοφή, στη σύντροφό του, Μίνα Τρουλλιώτη, η οποία, βεβαίως, απάντησε θετικά!

Ευριδίκη – Μπομπ Κατσιώνης

Δεν είναι ένα συμβατικό ζευγάρι και σε καμία περίπτωση η πρόταση γάμου του Μπομπ Κατσιώνη στην Ευριδίκη, δεν ήταν συνηθισμένη. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο γάμος είναι στα σχέδιά τους χωρίς να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου.

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά

Μέσα στο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκιάθο, ο ποδοσφαιριστής, Πιέρος Σωτηρίου, έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία Κορτζιά, λίγο πριν το ζευγάρι μετακομίσει μόνιμα στην Κοπεγχάγη.

Νικόλας Εγγλέζου – Οδύσσεια Τσιελεπή

Στα μέσα του καλοκαιριού, ο ποδοσφαιριστής, Νικόλας Εγγλέζου ζήτησε από την αγαπημένη του, Οδύσσεια Τσιελεπή, να τον παντρευτεί, λίγο πριν μάθουμε για την εγκυμοσύνη της.

Αφροδίτη Γεωργίου – Στέφανος Χαραλάμπους

Η παρουσιάστρια, Αφροδίτη Γεωργίου είπε το “ναι” στην πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον επί χρόνια σύντροφό της, Στέφανο Χαραλάμπους, δείχνοντάς μας μάλιστα το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε.

Έλενα Παναγή – Άλεξ Κούρος

Η τραγουδίστρια, Έλενα Παναγή, εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου και βρήκε τον έρωτα της ζωής της, στα μάτια του Άλεξ Κούρου, ο οποίος της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Μαρία Θεοδότου - Ανδρέας Μακρίδης

Μετά από μία μακροχρόνια σχέση, ο ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μακρίδης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, την τραγουδίστρια, Μαρία Θεοδότου και το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Tags πρόταση γάμου, σταυρωτα 2017, χριστουγεννα, γιορτές, μονοπετρο, ζευγαρια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8770 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4047 s // Total time: 3.2817 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X