Κλέλια Γιασεμίδου: Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το σύντροφό της! [εικόνες]


Κλέλια Γιασεμίδου: Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση με το σύντροφό της! [εικόνες]

Που τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερα τετ α τετ;

Σε κοσμική εκδήλωση στη Λεμεσό βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 29 Νοεμβρίου, το νέο ζευγάρι του νησιού μας, που δεν είναι άλλοι από τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Ράδιο Πρώτο Πέτρο Αθανασίου και τη σύντροφό του, επίσης, ραδιοφωνική παράγωγο του Ράδιο Πρώτο, Κλέλια Γιασεμίδου.

Οι δύο τους είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες, αλλά αρχικά την κράτησαν κρυφή, προκειμένου να σιγουρευτούν για την επιλογή τους. "Είναι και οι δύο πολύ προσεκτικοί στην προσωπική τους ζωή και κυρίως στις επιλογές τους. Είναι μαζί τους τελευταίους δυόμισι μήνες, αλλά τη σχέση τους την αποκάλυψαν σε δικά τους πρόσωπα τις τελευταίες δύο βδομάδες, μιας και ήθελαν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους", αποκαλύπτει στο ΟΚ! άτομο του περιβάλλοντός τους.

Ο Πέτρος φρόντιζε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς την αγαπημένη του, της έφερνε κρασί και δεν την άφηνε στιγμή από τα μάτια του. Από την άλλη, η Κλέλια, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον σύντροφό της και απολάμβανε τη συζήτησή τους, χαμογελώντας συνεχώς. "Το πιο σημαντικό είναι πως είναι με το χαμόγελο στα χείλη", λέει φίλη του πρώην μοντέλου. Άλλωστε και οι δύο μπήκαν σε σχέση μετά από ένα μεγάλο διάστημα που ήταν μόνοι τους.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, πετρος αθανασιου, ζευγαρι, ερωτας, σχεση, ράδιο πρώτο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0558 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3266 s // Total time: 2.3824 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X