07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Στο νέο κατάλογο με μπίρες του Moondog’s υπάρχουν ακόμα περισσότεροι θαμώνες του μαγαζιού!

shareit!

Διαβάστε αναλυτικά

Άλλη μια μεγάλη μέρα για το Moondog’s έφτασε. Την Παρασκευή 8/12 στις 9 το βράδυ το Moondog’s γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του παρουσιάζοντας το ”The Beer Catalogue, Second Edition”. 

Πριν από ένα χρόνο παρά μία μέρα ακριβώς, το Moondog’s παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μοναδικό κατάλογο μπύρας που περιλάμβανε περισσότερες από 150 διαφορετικές μπύρες και έχοντας για μοντέλα θαμώνες του Moondog’s. Έναν κατάλογο (ή καλύτερα βιβλίο) μπύρας που ο κόσμος αγάπησε και αξιοποίησε για να γνωρίσει καλύτερα τον τεράστιο κόσμο της μπύρας.

Φέτος τον καθιερώνει προχωρώντας στην επανέκδοσή του, με περισσότερες μπύρες, πάνω από 200,  και με τη συνεργασία περισσότερων θαμώνων του Moondog’s.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη δημιουργία του καταλόγου χρειάζονται πάνω από 6 μήνες δουλειάς, η συνεισφορά πολλών ατόμων, πολλή όρεξη και άφθονη μπύρα!

Παρασκευή 8/12 στις 9 το βράδυ ραντεβού για ένα μεγάλο πάρτι γεννεθλίων με δωρεάν μπύρες, μουσική από τους BigMoNik και φυσικά την παρουσίαση του ”The Beer Catalogue, Second Edition”. 

 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com