07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου, Αναστασία Περράκη ξεφτίλισε δημόσια την Λάουρα Νάργες

shareit!

Όλα όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα…

Η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου, Αναστασία Περράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Late Night και μίλησε χωρίς περιστρόφες για όλα. H ίδια μίλησε για την σχέση που έχει κόρη της με την σύντροφό του πατέρα της, Λάουρα Νάργες, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν κάποια πράγματα που την ενοχλούν. 

Διαβάστε επίσης: Λάουρα Νάργες: Η αλλαγή στο hair look της λίγο πριν την εμφάνισή της στο "The Voice"

"Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Από ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης. Αληθεύει ότι σε μια εκδήλωση είπαν στη μικρή ότι 'η μαμά σου είναι στο 'Survivor' και στεναχωρήθηκε πάρα πολύ! Το συζήτησε πρώτα με μένα, της είπα ότι το παιδάκι εκείνο μπορεί να μην κατάλαβε".

Διαβάστε επίσης: Το κράξιμο στη Λάουρα Νάργες από τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Αναστασία Περράκη αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Λάουρα, αναφέροντας πως έχουν γνωριστεί και πριν εκείνη τα φτιάξει με τον Μιχάλη Μουρούτσο, καθώς και οι δύο δούλευαν κάποτε μαζί στο MAD.

"Είχα δει τη Λάουρα όταν είχε έρθει σε σχολική γιορτή μαζί με τον Μιχάλη. Τη γνώριζα από το MAD γιατί τότε ήμασταν μαζί, από τότε τη θυμάμαι. Έκτοτε δεν έχει τύχει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Την ήξερα όταν ήταν 18, λογικά τώρα θα έχει αλλάξει σαν άνθρωπος. Από τη στιγμή που είναι με τον μπαμπά της Έλενας και είναι καλά ο μπαμπάς της Έλενας εμένα τα άλλα μου περισσεύουν".

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com