Instant Full Cover Concealer Natural: Βήμα βήμα το νέο λανσάρισμα της Bobbi Brown


Instant Full Cover Concealer Natural: Βήμα βήμα το νέο λανσάρισμα της Bobbi Brown

Better Than Sleep!

Η Bobbi Brown λανσάρει το νέο προϊόν Instant Full Cover Concealer Natural και στο πλαίσιο αυτό δοκιμάσαμε το "How To Concealer" και το "How To Foundation" δείχνοντας στην κάθε γυναίκα πως μπορεί να το κάνει μόνη στο σπίτι της.

Δείτε το βίντεο:

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε:

Hydrating Gel Cream: Ενυδατική κρέμα προσώπου, η οποία χάρη στην ανάλαφρη σύνθεση της χαρίζει μια έκρηξη φρεσκάδας και ενυδάτωσης, προετοιμάζει το δέρμα για το μακιγιάζ, κάνοντας το να αισθάνεται υγιές και ανανεωμένο.

Hydrating Eye Cream: Eνυδατική κρέμα ματιών, η οποία απορροφάται εύκολα χαρίζοντας άμεση ενυδάτωση, αφήνοντας την περιοχή των ματιών απαλή, λεία και ενυδατωμένη μέχρι και 24 ώρες.

Instant Full Cover Concealer: κονσίλερ σε απόχρωση Natural, το οποίο παρέχει πλήρη κάλυψη σε ένα μόνο βήμα και διαρκεί μέχρι και 12 ώρες. Φωτίζει άμεσα την επίμονη, σκούρα περιοχή κάτω από τα μάτια και απαλύνει άμεσα τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες (ο ύπνος δεν είναι απαραίτητος). 

Foundation Stick: φον ντ τεν σε απόχρωση Natural, ένα award-winning foundation με μοναδική διάφανη βάση, χρωστικές ουσίες που διορθώνουν τον τόνο του δέρματος και Smart Technology για στοχευμένη ενυδάτωση και έλεγχο λιπαρότητας βάση του τι χρειάζεται πραγματικά το δέρμα σας. Σε βολική συσκευασία για να μπορείτε να το εφαρμόσετε όπου κι αν είστε,  προσφέρει μέτρια ως πλήρη κάλυψη και χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, σαν δεύτερο δέρμα.

Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil: ένα αυτόματο μολύβι φρυδιών με ειδικά διαμορφωμένο tip για ακόμη περισσότερη ακρίβεια στην εφαρμογή και διάρκεια μέχρι και 16 ώρες. Δεν λεκιάζει, δεν ξεθωριάζει και είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και το νερό έτσι ώστε τα φρύδια σας να πάντα στην εντέλεια.  

Luxe Lip Color σε απόχρωση Plum: ενισχύει δραματικά τα επίπεδα υγρασίας ενώ αναζωογονεί έντονα τα χείλη, διατηρώντας τα άνετα και ενυδατωμένα - ακόμα και μετά την αφαίρεση του κραγιόν. Συσκευασμένο σε ένα κομψό, χρυσό σωλήνα-επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια.

Τα προϊόντα Bobbi Brown μπορείτε να τα βρείτε αποκλειστικά στο Beauty Line στην οδό Στασικράτους.
 

Tags Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer Natural, bobbi brown, ΚΟΝΣΙΛΕΡ, CONCEALER, beauty, Ομορφια, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0622 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3131 s // Total time: 2.3753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X