05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη: "Έμεινα 73 ημέρες καθηλωμένη στο κρεβάτι…"

shareit!

Δείτε το βίντεο

Η Ρούλα Ρέβη, σύζυγος του ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 5 Δεκεμβρίου, καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, εξομολογήθηκε για την πιο δύσκολη περίοδο που βίωση στη ζωή της, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

“73 μέρες είχα καθίσει μέσα κλεισμένη στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ήταν πολύ δύσκολο κι εγώ δεν το πιστεύω τώρα που το λέμε. Μετά τις μέτρησα στο τέλος, γιατί μου φαινόταν ότι ήταν όλη μου η ζωή εκεί. Μπήκα για ένα πολύ μικρό θέμα, μια περίδεση τραχήλου που είναι πολύ σύνηθες στις δίδυμες κυήσεις. Μπήκα προληπτικά μόνη μου από το προηγούμενο βράδυ επειδή έλειπε ο Απόστολος κι εκείνο το βράδυ άρχισε η περιπέτεια. Τυχαία έπαθα αποκόλληση πλακούντα, πολύ μεγάλη! Έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ, ευτυχώς για καλή μου τύχη. Το έπαθα στον ύπνο μου. Αφού έμεινα εκεί και έκανα όλη τη φροντίδα που έπρεπε, μου είπε να πάω σπίτι 10 μέρες ακίνητη και να γυρίσω μετά για να με δει. Ε, το πρώτο βράδυ που πήγα το ξαναέπαθα στο σπίτι, γύρισα πίσω και δεν έφυγα ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Η πιο όμορφη φωτογραφία της Ρούλας Ρέβη με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα μωρά της!

Είναι πολύ σοκαριστικό εκεί που είναι όλα καλά, να βλέπεις αίμα, να ξέρεις ότι έχασες ένα κομμάτι του πλακούντα σου. Φοβήθηκα πολύ ότι θα έχανα τα παιδιά. Έπαθα πανικό, μαύρισε όλο μπροστά μου!

Μετά έπαθα κι άλλα. Μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη από το χειρουργείο, έπαθα κάτι με το συκώτι μου από τις ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, ξυνόμουν κι έτρεχαν αίματα από το σώμα μου. Έπαθα ότι επικίνδυνο μπορεί να πάθει μια έγκυος γυναίκα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ερχόταν το ένα μετά το άλλο”, είπε χαρακτηριστικά η φωτογράφος.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com