Επώνυμη Ελληνίδα αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και μία δεκαετία!


Επώνυμη Ελληνίδα αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και μία δεκαετία!

Δείτε τι έγραψε!

Μία αρκετά δύσκολη περίοδο διανύει η Όλγα Κιουρτσάκη, κόρη της Άντζελας Δημητρίου, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστή η αποβολή που είχε στο πρώτο της μωρό.

Η Όλγα, πριν από λίγο καιρό μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με τη λεύκη, καθώς ανήρτησε μία εικόνα για πρώτη φορά αποκαλύπτοντας την εικόνα του σώματός της, με την ασθένεια αυτή.

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της κόρης της Άντζελας Δημητρίου για την ατυχή εγκυμοσύνη της που κανείς δεν γνώριζε

“10 χρόνια φοβόμουν να μαυρίσω.. δεν πήγαινα στην θάλασσα και όταν πήγαινα φοβόμουν τον ήλιο και καθόμουν κάτω από ίσκο.. όλο αυτό ξεκίνησε από υπερβολικό άγχος στην αρχή ήταν ελάχιστο.. μέρα με την μέρα και χρόνο με τον χρόνο γινόταν όλο και πιο πολύ.. νιώθω όμως τυχερή γιατί είναι αυτοάνοσο που δεν πειράζει την υγεία μου.. αυτό που έχω να σας πω.. γράψτε τα όλα και χαρείτε την ζωή σας με απλές καθημερινές στιγμές που να σας γεμίζουν... ανθρώπους και φίλους που σας δέχονται όπως είστε με τα παχάκια σας, με τις ιδιαιτερότητες σας και τις παραξενιές σας!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook που μοιράστηκε τη συγκεκριμένη εικόνα.

Tags όλγα Κιουρτσάκη, άντζελα δημητρίου, showbiz κύπρος, gossip, προβλημα υγειας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3681 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2406 s // Total time: 2.6087 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X