Δείτε τι αλλάζει στα live του "The Voice" στο ΣΙΓΜΑ που ξεκινούν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου


Δείτε τι αλλάζει στα live του "The Voice" στο ΣΙΓΜΑ που ξεκινούν την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Όλες οι λεπτομέρειες για το τι θα παρακολουθήσουμε

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, ξεκινούν τα Cross Battles του "The Voice", τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, στις 21:15 από το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου. Την Τετάρτη θα δούμε τους 16 πρώτους διαγωνιζόμενους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και κατάφεραν  να φτάσουν μέχρι εδώ. Ενώ την Πέμπτη θα δούμε τους υπόλοιπους 16 διαγωνιζόμενους.

Η διαδικασία: Δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες θα διαγωνιστούν μέσα στο ρινγκ του The Voice, ερμηνεύοντας διαφορετικό τραγούδι, για να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό. Συνολικά θα παρακολουθήσουμε 8 ζευγάρια στο live της Τετάρτης και 8 ζευγάρια στο live της Πέμπτης. Κάθε coach θα δώσει μάχη στα Cross Battles με 8 παίκτες στην ομάδα του. 

Η κόντρα στο ρινγκ θα είναι σκληρή και για τους coaches, αφού και οι τέσσερις  θέλουν να δουν τους παίκτες της ομάδας τους στον τελικό.
Η Λάουρα Νάργες, από το "Social Μedia Room" με το κέφι και τη ζωντάνια της, θα έχει έναν interactive ρόλο με τους τηλεθεατές. Θα μεταφέρει τον παλμό από τα social media, θα διαβάζει τα tweets των τηλεθεατών και θα υποδέχεται τους νικητές που θα μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Στα live μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές που θα προκριθούν στους ημιτελικούς, και  μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιοι διαγωνιζόμενοι αξίζει να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Ποιες φωνές θα ξεχωρίσει το κοινό; Ποιος coach θα μείνει με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους;

Τη λαμπερή βραδιά θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Tags the voice, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, σακης ρουβας, πανος μουζουρακης, ελενα παπαριζου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8917 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4096 s // Total time: 3.3013 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X