Το απλό μυστικό για μία επιτυχημένη σχέση!


Το απλό μυστικό για μία επιτυχημένη σχέση!

Τι λέει ο ειδικός;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εύρεση της αγάπης μπορεί να είναι δύσκολη και η μακροπρόθεσμη διατήρηση της είναι συχνά ακόμη πιο δύσκολη. Υπάρχουν τόσες πολλές συμβουλές που υπάρχουν γύρω από το πώς να κάνει μια σχέση να σταθεί στη δοκιμασία του χρόνου.

Ένας εμπειρογνώμονας αυτοβοήθειας έχει αποκαλύψει αυτό που σκέφτεται ότι τα επιτυχημένα ζευγάρια θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να επιτύχουν μία μακροπρόθεσμη σχέση.

Μιλώντας στο Business Insider, ο αυτο-βοηθός γκουρού Mark Manson δήλωσε ότι πιστεύει ότι το τέχνασμα για μια ισχυρή σχέση είναι "όσο πιο βαρετό γίνεται".

"Αν το σκεφτείς, ένα πραγματικά ευτυχισμένο 80χρονο ζευγάρι που ήταν μαζί για 60 χρόνια, ο λόγος που ήταν μαζί για 60 χρόνια, δεν είναι επειδή πήραν όλα αυτά τα ιδιωτικά jet και είχαν τρελές διακοπές ..."

"Είναι επειδή μπορούσαν να βαρεθούν μαζί. Είναι σε θέση να περάσουν χρόνο με το χρόνο, να κάθονται σπίτι, να μιλάνε για τα ίδια βαρετά πράγματα, να παρακολουθούν τηλεόραση, να βλέπουν ταινίες, να μαγειρεύουν το δείπνο, και πήγε καλά. Δεν υπήρχε τίποτα συναρπαστικό, δεν υπάρχει τίποτα να τρέχει, δεν υπάρχει τεράστιο δράμα και πιάτα που πετούν", εξήγησε ο Manson.

Tags ζευγαρι, σχεσεις, διαρκεια, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7556 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3259 s // Total time: 3.0815 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X