Στέλλα Δημητρίου: Ξανά ερωτευμένη η Κύπρια μοντέλο με γνωστό επιχειρηματία


Στέλλα Δημητρίου: Ξανά ερωτευμένη η Κύπρια μοντέλο με γνωστό επιχειρηματία

Δείτε τον γοητευτικό άντρα που της έκλεψε την καρδιά 

Έπειτα από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων με άνδρες της showbiz, το πρώην μοντέλο Στέλλα Δημητρίου φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του πεντάστερου ξενοδοχείου "Royal Marmin Bay", στην Ελούντα, Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο και είναι πατέρας ενός 10χρονου αγοριού.

Διαβάστε επίσης: Με ποιον επώνυμο Έλληνα απόλαυσε το γεύμα της σήμερα στη Λάρνακα η Στέλλα Δημητρίου

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", η ξανθιά καλλονή δεν θέλει να δώσει τροφή για κουτσομπολιά, γι' αυτό κάνει τα πάντα για να κρατήσει το καυτό ειδύλλιο με τον brutal ξενοδόχο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Στέλλας Δημητρίου που η αδερφή της Χριστίνα το έμαθε στον αέρα της εκπομπής

Ωστόσο, στο πρόσφατο ταξίδι της στη Γαλλία (πρώτα στη Νίκαια και αργότερα στο Παρίσι), όπου γιόρτασε πανευτυχής τα γενέθλιά της συντροφιά με το αμόρε της, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη! Βλέπετε, μια παρέα Ελλήνων, που την περασμένη Πέμπτη ήταν στο εστιατόριο του «Hotel Costes» στην πόλη του φωτός, πέτυχε το ζευγάρι σε ρομαντικό dinner!


 

Tags Στέλλα Δημητρίου, Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, νεος ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0538 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2214 s // Total time: 3.2752 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X