Ελένη Μενεγάκη: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις για την μητέρα της και τον ερχομό του αδερφού της


Ελένη Μενεγάκη: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις για την μητέρα της και τον ερχομό του αδερφού της

\"Μαμά γιατί το κάνεις αυτό; Πρέπει να είσαι εδώ πέρα μέσα συνέχεια μαζί του\"

Η Ελένη Μενεγάκη χθες, 27 Νοεμβρίου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια και την μητέρα της που μετά την γεννήσει του αδερφού της, Θοδωρή αναγκάστηκε να δουλέψει. Αφορμή των αποκαλύψεων ήταν όλα όσα έγραψε στο βιβλίο του ο γιος της Joan Collins για τα βιώματα που είχε ως παιδί.

Διαβάστε επίσης: Η έντονη διαφωνία Ελένης Μενεγάκη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου στον άερα της εκπομπής

"Όταν ήμουν εγώ μικρή η δική μου μάνα δεν δούλευε, μόνο καμιά φορά στο σπίτι που έραβε. Θυμάμαι ότι της έλεγα πάντα «πόσο τυχερή είμαι που σε έχω μέσα στο σπίτι και ζούμε μαζί. Για εμένα μεγαλύτερη ευτυχία από αυτό δεν υπήρχε. Όταν γεννήθηκε ο αδερφός και η μητέρα μου δούλευε -είχαν περάσει πάρα πολλά χρόνια- της έλεγα ότι χάνει αυτά που εγώ έζησα και δεν μου αρέσει. Είχα φτάσει 16-17 χρονών όταν απέκτησε η μαμά μου τον αδερφό μου και της έλεγα 'Μαμά γιατί το κάνεις αυτό; Πρέπει να είσαι εδώ πέρα μέσα συνέχεια μαζί του γιατί εγώ σε έχω ευχαριστηθεί όσο ο Θοδωρής δεν θα σε ευχαριστηθεί'".

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγακή: Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή που στόλισε

"Δεν ξέρω ποιος ευχαριστήθηκε τη μάνα μου περισσότερο. Εγώ που η μητέρα μου είχε χηρέψει και ήμουν μαζί της και ζούσα όλο το 24ωρο της με ό,τι βαραίνει μια γυναίκα που 22 χρονών είναι χήρα και δουλεύει κιόλας ή ο αδερφός μου που μπορεί να έλειπε κάποιες ώρες η μάνα μου αλλά την έβλεπε να μπαίνει μέσα στο σπίτι χαρούμενη, ευτυχισμένη, όπως τη βλέπουμε όλοι σήμερα. Μεγάλη κουβέντα. Μην κρίνεις για να μην κριθείς, γιατί δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στη ζωή".

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το zappit.gr:

Tags ελενη μενεγακη,Θοδωρής Μισόκαλος,διασημοι,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 3.2472 s (284 Queries.) // Parse time: 0.3053 s // Total time: 3.5525 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X