Βάσω Λασκαράκη: Όλη η αλήθεια για το νέο της σύντροφο μετά το διαζύγιο με το Γιάννη Τσιμιτσέλη


Βάσω Λασκαράκη: Όλη η αλήθεια για το νέο της σύντροφο μετά το διαζύγιο με το Γιάννη Τσιμιτσέλη

Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή 

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά από τέσσερα χρόνια γάμου αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους! Μάλιστα το ζευγάρι  ανακοίνωσε το διαζύγιο του με δελτίο τύπου προς όλα τα Μέσα φέτος το φθινόπωρο αν και η φήμη για το χωρισμό τους υπήρχε από το περασμένο καλοκαίρι. Οι δύο αποφάσισαν να προχωρήσουν χωριστά αλλά πάντα μαζί για την κόρη τους, της οποία δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να "βλάψει" αυτή η κατάσταση, οπότε προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και στις δηλώσεις αλλά και στην ζωή που κάνουν αν και τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για το νέο προσωπικό βήμα της Βάσως Λασκαράκη, θέλοντας την να βγαίνει με γοητευτικό άντρα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν αν ήταν φιλική έξοδος ή ερωτική.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στη Βάσω Λασκαράκη μετά τον χωρισμό τους! [βίντεο]

Διαβάστε επίσης: Βάσω Λασκαράκη: Έδωσε συνέντευξη και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Η Βάσω Λασκαράκη δεν έχει κανέναν σύντροφο αυτή την περίοδο. Μπορεί η ίδια, να έχει ξεκινήσει να βγαίνει περισσότερο με τις φίλες της, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχει κάνει σχέση, όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της στο youweekly.gr. Η αλήθεια είναι πως μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη, οι εκδηλώσεις θαυμασμού είναι πιο έντονες, αλλά μέχρι εκεί.

Tags βασω λασκαρακη, γιαννης τσιμιτσελης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, νεος συντροφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0149 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2132 s // Total time: 2.2281 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X