Παναγιώτης Μπουγιούρης: Φωτογραφίες από τo party έκπληξη που του ετοίμασαν στην Κύπρο


Παναγιώτης Μπουγιούρης: Φωτογραφίες από τo party έκπληξη που του ετοίμασαν στην Κύπρο

Με ποιους πέρασε τα 41α γενέθλια του;

Γενέθλια είχε τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος τα πέρασε στο νησί μας, αφού το τελευταίο διάστημα είναι η μόνιμη κατοικία του λόγω του πρωταγωνιστικού του ρόλου του στη σειρά «Γαλάτεια», αλλά και της συμμετοχής του σε θεατρική παράσταση στο νησί μας.

Διαβάστε επίσης:Επιτέλους ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε ανοιχτά για το τι συμβαίνει στη σχέση του με την Κλέλια Μενελάου

Διαβάστε επίσης: Το φλερτ του Παναγιώτη Μπουγιούρη στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου on air! [βίντεο]

Οι συντελεστές της δημοφιλούς σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ τού επεφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη στο γύρισμα. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας και ενώ τελείωσε τη σκηνή του, τον ενημέρωσαν ότι υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και πως θα έπρεπε να ξαναγίνει η σκηνή. Υπομονετικά ο Παναγιώτης  ετοιμαζόταν να ξαναγυρίσει την τελευταία σκηνή του και τότε είδε όλους να εισβάλλουν στον χώρο γυρισμάτων στην Αγλαντζιά, τραγουδώντας του το «Xρόνια Πολλά». Ο ίδιος έμεινε έκπληκτος, αφού δεν περίμενε με τίποτα την έκπληξη, ενώ η μέρα του έγινε ακόμη πιο όμορφη με τις εκατοντάδες ευχές που έλαβε τόσο από φίλους και συνεργάτες όσο και μέσα από τα social media του που πήραν φωτιά.  

Δείτε τις φωτογραφίες:

Tags Παναγιωτης Μπουγιουρης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, γαλατεια, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7727 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3520 s // Total time: 3.1247 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X