24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Η Δέσποινα Βανδή απαντά πρώτη φορά για τις ψεύτικες δηλώσεις που της χρέωσε περιοδικό

shareit!

Τί είπε 

Λίγες μέρες μετά τη ληστεία στο σπίτι της οικογένειας Νικολαίδη στη Βούλα, εβδομαδιαίο περιοδικό κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο που μιλούσε για αποκλειστικές δηλώσεις της ερμηνεύτριας σχετικά με την κλοπή. Το γεγονός ξάφνιασε τη Δέσποινα Βανδή που μέσα από τα social media της ξεκαθάρισε πως δεν είχε κάνει ποτέ τέτοιες δηλώσεις, μάλιστα όπως αναφέρει στη συνέντευξή της στο People δεν μίλησε καν στο δημοσιογράφο που παρουσίαζε το θέμα του ως "αποκλειστικό".

Λόγω της αναγνωρισιμότητας του Ντέμη και της δικής σου, το γεγονός ανακυκλώθηκε πολύ. Δημοσιεύτηκαν, μάλιστα, και κάποιες δηλώσεις σου, τις οποίες εκ των υστέρων ξεκαθάρισες πως δεν έκανες ποτέ.

Δεν υπήρξε ποτέ καμία δήλωση, ούτε καν στη μορφή τηλεφωνήματος. Η αλήθεια είναι πως το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει. Έχουμε ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε και ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά εγώ την επόμενη ημέρα είχα να αντιμετωπίσω όλον αυτό το χαμό. Ήθελα να το παρουσιάσω όσο γίνεται λιγότερο οδυνηρό στα παιδιά των παιδιών μου. Δεν είχα την ψυχική δύναμη να ανταποκριθώ σε όλα τα τηλέφωνα, ακόμα και σε ανθρώπους που αγαπάω. Έλεγα διαρκώς την ίδια ιστορία κι αυτό με κούραζε αφάνταστα, γιατί από την επόμενη ημέρα συνέχισα να ζω τη ζωή μου. Δεν ήθελα να μιλώ για αυτό, πόσο μάλλον να συνομιλήσω και να κάνω δηλώσεις στο Χ δημοσιογράφο. Καταλαβαίνεις ότι εκνευρίστηκα πάρα πολύ με αυτό που συνέβη, γι’ αυτό και το έγραψα. Δεν σήκωνα το τηλέφωνο σε φίλους μου. Δεν θα μπορούσα να μιλήσω με έναν άνθρωπο που έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου, που, από ό,τι άκουσα, αναφέρθηκε ως κολλητός μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με δημοσιογράφους τόσα χρόνια, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι γίνονται κολλητοί μου. Κολλητοί μου είναι οι άνθρωποι που έρχονται σπίτι μου, πίνουμε καφέ, λέμε τα νέα μας, μοιραζόμαστε τη ζωή μας.

Διαβάστε επισης: Δέσποινα Βανδή: Για πρώτη φορά περιγράφει τις δύσκολες ώρες που έζησαν με την διάρρηξη του σπιτιού τους

Σου έχει ξανασυμβεί να βλέπεις ως λεγόμενά σου πράγματα που δεν έχεις ποτέ πει;

Έχω διαβάσει κατά καιρούς αυτό που χρησιμοποιείται στο χώρο σας «από πηγές» ή «από το στενό της περιβάλλον». Και πραγματικά αν είχε γραφτεί κάτι μέσα σε αυτά τα πλαίσια, δεν θα μπορούσα να απαντήσω κιόλας, γιατί κάποιος θα μπορούσε να πει ότι «μου το είπε ένας δικός σου άνθρωπος». Με ενόχλησε το να δουν τα παιδιά μου σε ένα περιοδικό να χρησιμοποιεί η μητέρα τους εκφράσεις που δεν είπα και ποτέ.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com