Go Nadt’s: Ένα νέο blog με team spirit


Go Nadt’s: Ένα νέο blog με team spirit

Με διάφορα θέματα που αναμφισβήτητα ενδιαφέρουν την κάθε μια από εμάς

Το Go Nadt’s blog είναι ένας συνδυασμός έκφρασής, τρέλας και ενθουσιασμού, που χαρακτηρίζει και τις 5 κοπέλες! Νάντια, Σύλια, Μενεξία, Στάυρη και Δήμητρα η κάθε μια με το χαρακτήρα της και την μοναδικότητα της.

Η ιδέα για το όνομα βγήκε ξαφνικά με αναγραμματισμό του Go Nuts με το όνομα της Νάντιας aka Constantina.Το Go Nut’s αλλιώς Go Nadt’s είναι το ιδανικότερο για εκείνες, ένα λογοπαίγνιο της γνωστής σε όλους μας έκφρασής και χαρακτηρίζει και τα 5 κορίτσια.

Είναι ένα blog με team spirit που θέλουν να μας μεταδώσουν λίγη απ' την τρέλα τους, ποστάροντας διάφορα θέματα που αναμφισβήτητα ενδιαφέρουν την κάθε μια από εμάς, όπως μόδα, ομορφιά, υγεία, μητρότητα, health, food n tips, home deco, makeovers και trend alerts με ένα τρόπο διαφορετικό κοντά σε εσάς, με προβληματισμούς και σκέψεις και εισηγήσεις που ενδιαφέρουν και εκείνες "τα κορίτσια της διπλανής πόρτας". Επίσης, μέσα απ’ αυτό το blog θέλουν να έρθουν πιο κοντά σε εμάς, να μας ακούσουν και γίνουν λίγο- πολύ φιλενάδες μας!

Τι φιλοδοξούμε για το Go Nadt’s…
Μέσα από το blog τους θέλουν να "γεμίζουν" τον ελεύθερο μας χρόνο με μικρές στιγμές ομορφιάς, fitness, μόδας, διακόσμησης, απορίες, συζητήσεις για μαγειρική κι ό,τι άλλο μπορεί να προβληματίζει κάθε γυναίκα που, σαν κι εκείνες, θέλει να μην περνά απαρατήρητη… Έτσι, το blog αυτό απευθύνεται σε όλες εμάς είτε είμαστε single or married, μανούλες ή θείες, εικοσάρες ή σαραντάρες, καριερίστες ή νοικοκυρές!! Σημασία έχει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να αναδεικνύετε το προσωπικό μας στυλ και τη θηλυκότητα μας σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Η ομάδα τους
Παρόλο που και οι τρείς τους Νάντια, Σύλια και Δήμητρα ανήκουν στην κατηγορία των πρώτων -άντα, δεν παύουν να έχουν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό μιας εικοσάχρονης. Απόδειξη γι’ αυτό, είναι οι συνεργάτιδές τους, που αν κι είναι 10 χρόνια νεότερές τους, έχουν πολλά κοινά μαζί τους!

Για ερωτήσεις / απορίες και ότι περάσει από το μυαλό: [email protected] / Facebook Page https://www.facebook.com/GoNADTS/ Instagram: https://www.instagram.com/go_nadts/?hl=en

Tags Go Nadt’s, blog


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5668 s (281 Queries.) // Parse time: 0.3011 s // Total time: 2.8679 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X