O Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε δώρο στον γιο της Ελένης Μενεγάκη και εκείνη το έβγαλε έξω από το σπίτι


O Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε δώρο στον γιο της Ελένης Μενεγάκη και εκείνη το έβγαλε έξω από το σπίτι

Τι συνέβη και αναγκάστηκε να μην το κρατήσει;

Οι καλές σχέσεις μεταξύ Ελένης Μενεγάκη και Δημήτρη Κοντομηνά είναι γνωστές και στην σημερινή εκπομπή, 23 Νοεμβρίου αποδείχθηκε ότι δεν παραμένουν μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Πρόεδρος του Alpha, πριν 13 χρόνια έκανε ένα δώρο γενεθλίων στον Άγγελο Λάτσιο το οποίο δεν κράτησε...

Διαβάστε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για πρώτη φορά για το πώς ανακοίνωσε στα παιδιά της την τέταρτη εγκυμοσύνη της!

Διαβάστε επίσης: Το περιστατικό που αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη: "Με έκλεψαν… έπαθα πανικό"

"Μας είχε στείλει -να είναι καλά- δώρο ο πρόεδρος σε κάποια γενέθλια των παιδιών μου, όταν ήταν ο Άγγελος 5 χρονών, ντραμς. Αλλά όχι ντραμς τύπου ένα κουτάκι τέτοιο. Καταλαβαίνετε πώς ήταν το παιδί 5 χρονών. Το έβγαλα έξω από το σπίτι" ανέφερε χαρακτηριστικά, η Ελένη, και συμπλήρωσε: "Να ‘ναι καλά ο πρόεδρός μας. Πραγματικά μου έστειλε δώρο… δωράρα, αλλά ήξερε τι σημαίνει αυτό μέσα σε ένα σπίτι κανονικό; Χτύπαγες και σηκωνόταν όλη η γειτονιά! Το πρωί εγώ έφευγα από το σπίτι, ερχόμουν εδώ. Το τι γινόταν στο σπίτι μου! Παιδιά το έβγαλα εκτός σπιτιού! Δεν τόλμησα ούτε δώρο να το κάνω! Μόλις είχα πρωτοέρθει εδώ, πριν από 13 χρόνια".

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το peoplegreece.com:

Tags δημητρης κοντομηνάς, ελενη μενεγακη, αγγελος λατσιος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, ντραμς, δωρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9334 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3389 s // Total time: 2.2723 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X