Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πως έμαθε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη αλλά και γιατί δεν πήγε ακόμη στον τάφο του


Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πως έμαθε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη αλλά και γιατί δεν πήγε ακόμη στον τάφο του

Δείτε τα βίντεο

Μία αποκαλύπτική συνέντευξη έδωσε η Μίνα Αρναούτη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή "Αυτοψία". και ανέφερε σε όλα όσα έζησε όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο, αλλά και στο πώς έμαθε για τον θάνατο του τραγουδιστή.

Η υγεία της, όπως είπε δεν της επέτρεπε να αντέξει την συγκίνηση που θα έφερνε μια τέτοια είδηση και οι γιατροί δεν επέτρεπαν σε κανέναν να της το πει. Δεν της έδιναν το κινητό της και της λέγανε ότι κάποια στιγμή θα πάει και η Φρόσω Κυριάκου να την επισκεφτεί. Άργησε πολύ να μάθει για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και εκείνη που της είπε τα δυσάρεστα νέα ήταν η μητέρα της, έπειτα από εντολή των γιατρών. Θεώρησαν ότι εκείνη έπρεπε να της το πει.

Αν και έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από την ζωή η Μίνα Αρναούτη όπως εκμυστηρεύτηκε δεν έχει πάει ακόμα στον τάφο του. Ο λόγος;

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή Αυτοψία και στον Αντώνη Σρόιτερ, νιώθει... ξένη και παρείσακτη. Όλη αυτή η κόντρα που έχει ξεσπάσει με την οικογένεια του τραγουδιστή, τα δικαστήρια, τα σχόλια κτλ, την έχει κάνει να μην νιώθει καθόλου άνετα στο να πάει στον τάφο του Παντελή Παντελίδη και να ανάψει ένα κεράκι ή να αφήσει ένα λουλούδι.

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο από το gossip-tv.gr που ακολουθεί όλα όσα είπε η Μίνα Αρναούτη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή Αυτοψία.

Tags μινα αρναουτη, Παντελής Παντελίδης, τροχαιο, θανατος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1258 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3471 s // Total time: 2.4729 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X