Άντρεα Κυριάκου: Η πιο όμορφη ανάμνηση από το φετινό καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μερκή!


Άντρεα Κυριάκου: Η πιο όμορφη ανάμνηση από το φετινό καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μερκή!

Οι τρυφερές τους φωτογραφίες αγκαλιά

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής είναι από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια στην κυπριακή showbiz, οι οποίοι μάλιστα επισφράγισαν τον έρωτά τους στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το νεαρό μοντέλο, σε πρόσφατη ανάρτησή της στο προσωπικό της blog, μοιράστηκε με τους αναγνώστες της, τις σκέψεις που είχε για το πώς η ζωή μας άλλαξε με τη χρήση της τεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Κυριάκου: Αποκαλύπτει ποιο Κύπριο ποδοσφαιριστή θεωρεί sexy εκτός από το Γιώργο Μερκή

Η ίδια μοιράστηκε την πιο όμορφη στιγμή από το φετινό της καλοκαίρι μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή, γράφοντας: “Και σκεπτόμενη όλα αυτά, προσπαθούσα να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμουν πραγματικά offline και ζούσα τη στιγμή χωρίς φίλτρα. Όπου το κινητό δεν ήταν συνδεδεμένο με το διαδίκτυο και είχε  απλά την χρήση φωτογραφικής μηχανής, με σκοπό να κρατήσουμε τη στιγμή για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Και η πρώτη εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν από την πιο όμορφη ανάμνηση του καλοκαιριού μου… Σε μια αποβάθρα στις Κάννες, με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου, μόνοι, να κοιτάμε ότι πιο όμορφο υπάρχει, την θάλασσα…

Tags αντρεα κυριακου, Γιώργος Μερκής, showbiz κύπρος, gossip, καλοκαιρι, ζευγαρι, ερωτας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4690 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8450 s // Total time: 3.3140 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X