Πως κατάφεραν οι αδερφές Kardashian να αγαπήσουν το σώμα τους;


Πως κατάφεραν οι αδερφές Kardashian να αγαπήσουν το σώμα τους;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Οι πέντε διάσημες reality tv σταρ, παρα τις διαφορές στην ηλικία, τις αναλογίες και τον σωματότυπό τους, νιώθουν άνετα με τη σιλουέτα τους και μοιράζονται τα μυστικά τους.

Kim Kardashian, 37

Η πιο διάσημη της οικογένειας και σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, όταν έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τον γιο της Σεντ, ήταν 58 κιλά, ενώ προς το τέλος της εγκυμοσύνης ζύγιζε 86. Κατά τη διάρκεια του θηλασμού και προσέχοντας τη διατροφή της κατάφερε να χάσει 7,5 κιλά. Ακολουθώντας όμως τη νέα δίαιτα Άτκινς 40 (άπαχη πρωτεΐνη και άφθονα φρούτα και λαχανικά) κατάφερε να φτάσει στον στόχο της, να χάσει όλο το περιττό βάρος και να αποκτήσει τη σιλουέτα που επιθυμεί. "Τρέχω 6 χλμ., κάνω πους-απ, 1.000 πηδήματα με το σχοινάκι και αμέτρητους κοιλιακούς", λέει η ίδια για το καθημερινό της πρόγραμμα άσκησης. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της ζυγιζόταν καθημερινά και έγραφε τον αριθμό των κιλών της στον τοίχο του μπάνιου.

Khloe Kardashian, 33

"Η πειθαρχία σε ένα πρόγραμμα άσκησης επηρεάζει ξεκάθαρα και τη διατροφή μου. Όταν είμαι πιστή στη γυμναστική μου, το ίδιο συμβαίνει και στις τροφές που επιλέγω να βάζω στον οργανισμό μου. Επιπλέον, όταν γυμνάζομαι το πρωί, συνειδητοποιώ ότι κάνω καλύτερες διατροφικές επιλογές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας", τονίζει. Το πρωί τρώει μπανάνα με φιστικοβούτυρο, ενώ το μεσημεριανό της περιλαμβάνει κοτόπουλο με σαλάτα και βραστά λαχανικά. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι έβγαλε από τη διατροφή της τα γαλακτοκομικά –παρόλο που λατρεύει το τυρί–, κίνηση που μεταμόρφωσε το σώμα της. Η Κλόε τα τελευταία δύο χρόνια κατάφερε να χάσει σχεδόν 10 κιλά, ως απάντηση στην κριτική που δεχόταν για την πληθωρική της σιλουέτα.

Courtney Kardashian, 38

Η μικροκαμωμένη reality star τον τελευταίο καιρό δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με το σώμα της να μη θυμίζει ότι είναι μητέρα τριών παιδιών. Ποιο είναι το μυστικό της; Γυμνάζεται τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα 45 λεπτά - 1 ώρα με τη μέθοδο Don-A-Matrix. Η μέθοδος αυτή μοιάζει με αθλητικό αγώνα, ο οποίος αποτελείται από 4 τέταρτα, καθένα από τα οποία έχει 3 σετ από 2 διαφορετικές ασκήσεις. Όσον αφορά τη διατροφή της, επιλέγει οργανικές τροφές, ενώ το αγαπημένο της γεύμα αποτελείται από σαλάτα με αβοκάντο, βραστά αυγά, κοτόπουλο και ντομάτα. Τέλος, πίνει πάρα πολύ νερό και αποφεύγει τα αναψυκτικά.

Kylie Jenner, 20

Η μικρότερη από τις πέντε αδερφές –που σχεδιάζει και τη δική της σειρά μαγιό μαζί με την αδελφή της Κένταλ–  επιλέγει κυρίως βάρη, για να δυναμώσει όλες τις μυϊκές ομάδες της, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα πόδια και τα οπίσθια. Επίσης, κάνει cardio ασκήσεις, τζόκινγκ, ποδήλατο και σχοινάκι. Η Κάιλι πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι πήρε 7 κιλά, τα οποία δεν είχε καν καταλάβει, και αυτή ήταν η αφορμή να ξεκινήσει τη γυμναστική. Μάλιστα, η  20χρονη σταρ αποφάσισε πρόσφατα να κόψει από τη διατροφή της τα γαλακτοκομικά, γιατί –όπως διαπίστωσε με τη βοήθεια του διατροφολόγου της–  ο οργανισμός της δεν αντιδρούσε καλά σε αυτά και πιθανότατα ήταν ο λόγος που είχε παχύνει.

Kendall Jenner, 22

Το 22χρονο μοντέλο της Victoria's Secret ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες της δουλειάς της. "Θα μπορούσα να μη γυμνάζομαι και να δείχνω εξίσου καλά, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου. Πάντα ήμουν ενεργητική. Μου αρέσει να ασκούμαι γιατί αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Στη Νέα Υόρκη κάνω κικ μπόξινγκ, ενώ όταν εργάζομαι στο Παρίσι ή το Λονδίνο, απλώς πηγαίνω στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου", αποκαλύπτει. Επιπλέον η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. "Συνήθως ξεκινάω την ημέρα μου με αυγά, αβοκάντο και βρώμη, ενώ δεν παραλείπω κατά τη διάρκεια της ημέρας να πίνω πράσινο τσάι με εσπεριδοειδή".
 

Tags kim kardashian, courtney kardashian, KENDALL JENNER, αδερφες, Διατροφή, γυμναστικη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1683 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4163 s // Total time: 2.5846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X