Σίσσυ Χρηστίδου: Δε θα πιστεύετε το λόγο που αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε αγορίστικο στυλ


Σίσσυ Χρηστίδου: Δε θα πιστεύετε το λόγο που αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε αγορίστικο στυλ

Δείτε το βίντεο

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της κανάλι στο youtube ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον μικρότερο αδερφό της Γιάννη Χρηστίδη. Η Σίσσυ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και το πατρικό της και μαζί με τον αδερφό της ξεφύλλισαν παλιά αλμπουμ. "Με το αδερφάκι μου ξεφυλλίζοντας παλιά άλμπουμ. Μια μικρή αναδρομή και αναφορές στις εμφανείς επιρροές της εποχής!", έγραψε στην περιγραφή του βίντεό. Κάποιο σημείο του βίντεο όμως είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εντόπισε μία φωτογραφία που της τράβηξε την προσοχή.

"Μαρόκο. Εδώ έχουμε εγώ κι εσύ το ίδιο μαλλί!", παρατήρησε η παρουσιάστρια. Όπως θα δείτε τα δύο αδέρφια έχουν κοντό μαλλί και… ανταύγειες.

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει σήμερα και μιλά πρώτη φορά για την άτυχη εγκυμοσύνη της

Σχετικά με τη συγκεκριμένη επιλογή λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε: "Εγώ, τη μακριά μου αυτή κόμη… Επειδή το τότε αγόρι μου, το πρώτο αγόρι μου… Του άρεσε πολύ η Ρέα Τουτουνζή. Είχε αφίσες στο δωμάτιο του. Να μου λέει “Πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου”… και κάποια στιγμή δεν θυμάμαι πώς… Είχαμε βάλει στοίχημα; Του έκανα έκπληξη; Έκανα αυτό το μαλλί… Εσύ τι δικαιολογία έχεις;" είπε στο τέλος του αδερφού της. 

Δείτε το απόσπασμα στο 22.18: 

Tags σισσυ χρηστιδου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, ΓΙΑΝΝΗς ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5709 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4206 s // Total time: 2.9915 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X