11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Έξαλλος ο Πάνος Μουζουράκης! Σε ποια εκπομπή έστειλε εξώδικο;

shareit!

Τι συνέβη;

Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Πάνος Μουζουράκης, τον οποίο για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν, απολαμβάνουμε στο “The Voice”, το οποίο προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Ο καλλιτέχνης παρευρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην πρεμιέρα της ταινίας “Success Story”, όπου παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί εκπροσωπώντας διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ωστόσο, ο Μουζουράκης, φαίνεται να ενοχλήθηκε από την προσβλητική, όπως επισημαίνει, αναπαραγωγή των δηλώσεών του, από την εκπομπή “Στην φωλιά των Κου Κου”, με τους Κρατερό Κατσούλη και Κατερινα Καραβάτου, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο εξώδικό που απέστειλε, χαμηλώθηκε επί τούτου η ένταση σε κάποια σημεία των λεγομένων του με σκοπό να παραποιηθούν.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά:

"Καλοί μου άνθρωποι, προσπαθώ και εγώ να γίνω καλύτερος.

Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε στα social media, σε διάφορες ιστοσελίδες και σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου ένα θέμα γύρω από το όνομά μου σχετικά με ένα βίντεο από μια συνέντευξη που μου είχαν πάρει για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη.

Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης.

Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις όπως θα δείτε στο πρώτο μέρος του βίντεο.

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια κυρίως αρνητικά. Κάποια έδειχναν μάλιστα ότι υπήρχε ένα μίσος υποβόσκων που απλά έψαχνε μια αφορμή για να ξεσπάσει.

Ο εαυτός μου από αυτό που παρουσιάζεται μέσα από τα media δεν είναι πάντα ο εαυτός μου. Άλλοτε πιο κολακευτικά μονταρισμένος και άλλοτε όχι τόσο. Σε αυτήν ειδικά την περίπτωση… δεν έχω λόγια. Για να παρουσιάσω όμως και την δικιά μου μεριά της ιστορίας, παραθέτω το βίντεο της συνέντευξης αμοντάριστο, χωρίς τις αμήχανες παύσεις ντροπής, που προκάλεσαν τον σάλο αυτό.

Playstation και Xbox!!!... ήταν οι νέες ονομασίες που έδωσαν στα επίμαχα σημεία μου. Και στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα και λίγο γέλασα… πικρά. Θα μπορούσα να εστιάσω στην χειραγώγηση του όχλου μέσα από ψεύτικες κλικοθυρευτικές κοτσομπολοειδήσεις. Αλλά η καλλιέργεια συνείδησης, είναι προσωπική υπόθεση. Όπως και η δική μου.

Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου".

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com