Κατερίνα Χριστοφίδου: Μιλάει για τον σύντροφό της, τον επικείμενο γάμο τους και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού!


Κατερίνα Χριστοφίδου: Μιλάει για τον σύντροφό της, τον επικείμενο γάμο τους και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού!

Όλα όσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Χριστοφίδου, την οποία παρακολουθούμε στο τιμόνι της εκπομπής “Μεσημέρι και κάτι”, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή, στο πλευρό του συντρόφου της, Νίκου Κωτσονόπουλου.

Εδώ και 5 χρόνια δείχνεις τρελά ερωτευµένη. Πώς έγινε η γνωριµία σου µε τον Νίκο;

Με τον Νίκο ήµασταν συνάδελφοι τη δεκαετία του '90 στον ΑΝΤ1. Πρώτη πρώτη φορά τότε τον είχα γνωρίσει. Έτυχε να ξανασυναντηθούν οι δρόµοι µας στη δουλειά πριν από λίγα χρόνια. Ήταν δύσκολη για µένα εκείνη η εποχή. Είχα χωρίσει και µετά από έναν χρόνο είχα χάσει και τη δουλειά µου. Μετά που είχα φύγει από τον ΑΝΤ1, τόσο εκείνος όσο κι εγώ επιδιώξαµε επαφή για να λέµε τα νέα µας, καθώς και οι δυο µας, είχαµε βιώσει σε προσωπικό επίπεδο παράλληλες και όµοιες καταστάσεις στο παρελθόν. Έτσι τα δυο τηλεφωνήµατα έγιναν 10, µετά βρεθήκαµε για καφέ, µετά για φαγητό και το ένα έφερε το άλλο. Και οι δυο ελεύθεροι, αλλά πληγωµένοι από πράγµατα και καταστάσεις. Ήρθαµε κοντά. Ήταν το φως µου µέσα στο σκοτάδι που είχα ζήσει το αµέσως προηγούµενο διάστηµα τόσο επαγγελµατικά όσο και προσωπικά.

Τι σε κέρδισε σε αυτόν;

Τα µάτια και ο τρόπος που µε έβλεπε, η εξυπνάδα του, το πώς αντικρίζει τη ζωή, ο αυθορµητισµός του, το χιούµορ του, η ανθρωπιά του και το ότι είναι εδώ µε το µυαλό, τη ψυχή και το σώµα! Στην αγάπη µας, δεν κράτησε τίποτε για τον εαυτό του. Μου τα έδωσε όλα. Και ανταπέδωσα. Όσες λέξεις κι αν προσπαθήσω να βάλω σε αυτό που νιώθω, θα είναι λίγες.

Ποια είναι η οµορφότερη στιγµή που ζήσατε µαζί;

Τη ζούµε κάθε βράδυ. Επιστρέφοντας από τον πανικό της µέρας, είναι η πρώτη αγκαλιά µε την επιστροφή στο σπίτι. Αυτή είναι η οµορφότερη στιγµή που ζούµε κάθε µέρα!

Σκέφτεστε να επισηµοποιήσετε τη σχέση σας;

Ναι φυσικά. Όπως έχω ξαναπεί, όταν δυο άνθρωποι ειδικά στην ηλικία που είµαστε εµείς, που εν πολλοίς ξέρουµε τι θέλουµε και ξέρουµε τι δεν θέλουµε, είµαστε τόσο καιρό µαζί, για µας είναι φυσικό επακόλουθο. Τώρα αυτό που αποµένει είναι να βρούµε χρόνο!

Έχεις δύο παιδιά και ο Νίκος τρία. Σκέφτεστε να κάνετε και ένα µαζί;

∆εν αποκλείουµε τίποτα, παρ' όλο που ήδη είµαστε αρκετοί! Για να πω την αλήθεια, οι υφιστάµενες οικογενειακές υποχρεώσεις, οι σκληρές απαιτήσεις της δουλειάς, οι σπουδές νοµικής στο Πανεπιστήµιο είναι αποτρεπτικοί παράγοντες, αλλά εάν έρθει νέο µέλος στην οικογένεια, καλώς να ορίσει.

Πώς σύστησες στα παιδιά σου τον νέο άντρα που µπήκε στη ζωή σου;

Οµολογώ ότι ήταν η πρώτη φορά που µπήκα σε µία σχέση, έχοντας να σκεφτώ όχι µόνο εµένα, αλλά τόσο τα δικά µου παιδιά όσο και του συντρόφου µου. Πέρασε αρκετός καιρός, ώστε να αποφασίσουµε να βάλουµε στη ζωή και των παιδιών µας ο ένας τον άλλον. Μιλώντας στα παιδιά µου, τους µίλησα για την αγάπη. Τους µίλησα για το πόσο σηµαντικό είναι να έχουµε δίπλα µας ανθρώπους που µας αγαπούν και τους αγαπούµε. ∆εν άργησαν και τα ίδια τα παιδιά να το διαπιστώσουν από µόνα τους.

Τον αποδέχτηκαν εύκολα. Εσένα τα παιδιά του Νίκου σε αποδέχτηκαν εύκολα;

Νιώθω ότι είµαστε από τους τυχερούς που οι σχέσεις των παιδιών µε µας εξελίχθηκαν οµαλά και µε πολλή αγάπη, κάτι που αναπτύχθηκε και µεταξύ των παιδιών του Νίκου και των δικών µου. Πραγµατικά οικογένεια δεν είναι µόνο εκεί, όπου υπάρχει εξ αίµατος συγγένεια, αλλά κι εκεί όπου υπάρχει πολλή αγάπη.

Tags Κατερίνα Χριστοφίδου, showbiz κύπρος, gossip, Νίκος Κωτσονόπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2301 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4092 s // Total time: 2.6393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X