Ανατρέψτε ορατά την πορεία γήρανσης της επιδερμίδας με τη νέα σειρά της Vichy


Ανατρέψτε ορατά την πορεία γήρανσης της επιδερμίδας με τη νέα σειρά της Vichy

Ορατά αποτελέσματα μετά από 8 εβδομάδες

Η νέα σειρά της Vichy ονομάζεται Slow Âge και διορθώνει από τις λεπτές γραμμές μέχρι τις ρυτίδες, από τον ανομοιόμορφο τόνο μέχρι τις σκούρες κηλίδες κι από την έλλειψη ελαστικότητας μέχρι την απώλεια σφριγηλότητας.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, κατόπιν δοκιμών σε 120 γυναίκες: οι μισές χρησιμοποίησαν τη Slow Âge, ενώ οι άλλες μισές συνέχισαν το συνηθισμένο τους πρόγραμμα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η Slow Âge επιβραδύνει την εμφάνιση 5 σημαδιών γήρανσης.

Κρέμα ημέρας – Αντιγηραντική περιποίηση

Κρέμα αντιγήρανσης Slow Âge, με λεπτόρευστη υφή, για άμεση ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας. Το Slow Âge είναι η 1η φροντίδα από την Vichy η οποία αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης για μία επιδερμίδα που τονώνεται με λάμψη νεότητας. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Καθημερινή κρέμα ματιών που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης

Η κρέμα ματιών Slow Âge απευθύνετε σε γυναίκες που εκτίθονται σε εξωγενείς παράγοντες και θέλουν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών.

Χρήση: Πρωί + Βράδυ

Καθημερινή κρέμα που προλαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης

Η κρέμα Slow Âge απευθύνετε σε γυναίκες που εκτίθονται σε εξωγενείς παράγοντες και θέλουν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας τους.

Χρήση: Πρωί

Tags vichy age slow, age slow, vichy, beauty, face, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5264 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4309 s // Total time: 2.9573 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X