Private dinner με τη Λένα Μαντά!


Private dinner με τη Λένα Μαντά!

Μία όμορφη βραδιά με τη συγγραφέα

Η Λένα Μαντά είναι μία δυναμική προσωπικότητα με έντονο ταπεραμέντο και η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Εμπνέεται από τις ιστορίες που ακούει γύρω της, αν και τα πρόσωπα των βιβλίων της δεν είναι υπαρκτά. Αφηγηματική, μεταδοτική, γελά έντονα αλλά ταυτόχρονα δεν κρύβει τις ευαισθησίες της.

Η συγγραφέας, βρέθηκε στο νησί μας, με αφορμή την προώθηση του νέου της βιβλίου “Γράμμα από χρυσό”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το βράδυ της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου, τα καταστήματα Public, το ilovestylecom και οι Εκδόσεις Ψυχογιός διοργάνωσαν private dinner με τη συγγραφέα, στο Vino Cultura, στη Λευκωσία, όπου τυχερές της ιστοσελίδας μας μαζί με τυχερούς πελάτες των καταστημάτων Public και κυρίες της κοσμικής ζωής του νησιού μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τη συγγραφέα.

Η Λένα Μαντά, έφτασε στο wine bar, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, συνοδευόμενη από το σύζυγό της, Γιώργο Μαντά, αφότου βρέθηκε στο κατάστημα Public, στη Λευκωσία, υπογράφοντας το βιβλίο της στο αναγνωστικό της κοινό.

Η συγγραφέας ήταν ευδιάθετη και απόλαυσε τις συζητήσεις με τις κυρίες που βρέθηκαν εκεί προκειμένου να τη γνωρίσουν, μιλώντας για τα βιβλία της και ενημερώνοντάς τις για τη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι την έκδοση ενός βιβλίου. Οι εμπειρίες της είναι ανεξάντλητες και οι ιστορίες που διηγήθηκε άκρως ενδιαφέρουσες.

Στο τέλος της βραδιάς, η ίδια δεν παρέλειψε να υπογράψει τα βιβλία των παρευρισκόμενων και να φωτογραφηθεί μαζί τους, ενώ επιφύλασσε μία πολύ όμορφη έκπληξη για εκείνες καθώς χάρισε σε όλες ένα αναμνηστικό αξεσουάρ, το οποίο είχε χαραγμένο τον τίτλο του νέου της βιβλίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια του δείπνου, πως έχει παραδώσει ήδη το επόμενό της βιβλίο, το οποίο είναι κοινωνικού περιεχομένου και θα εκπλήξει τους αναγνώστες της, όπως επεσήμανε και θα τιτλοφορείται “Ζωή σε πόλεμο”.

Αυτά ήταν όλα όσα έζησα σε ένα private dinner σε μία δημοφιλή κάβα στο κέντρο της Λευκωσίας με την αγαπημένη των γυναικών συγγραφέα, Λένα Μαντά.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο “Γράμμα Από χρυσό”:

Σ' αγαπώ… Μια τόση δα φράση, χαραγμένη σ’ ένα γράμμα… από ατόφιο χρυσάφι. Ένα κόσμημα που δημιουργήθηκε από έρωτα και προκάλεσε τη μοίρα τριών γυναικών. Η προγιαγιά Σμαράγδα, η κόρη της Χρυσαφένια και η εγγονή Σμαράγδα. Μια ιστορία που επαναλαμβάνεται. Δύο οικογένειες που δεν έπρεπε ποτέ να συναντηθούν. Ένας έρωτας που πέρασε από γενιά σε γενιά. Η Φένια, απόγονος και κληρονόμος, ανακαλύπτει τα μυστικά και τα λάθη που κατέστρεψαν και τη δική της ζωή. Ένα ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη του 1910 μέχρι την Ελλάδα του 2016. Παντού και πάντα παρόν το γράμμα…

Tags λενα μαντα, private dinner, δείπνο, Public, vino cultura


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0051 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3278 s // Total time: 2.3329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X