Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τη νέα, συλλεκτική σειρά YPPERLIG


Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τη νέα, συλλεκτική σειρά YPPERLIG

Η IKEA αναζητώντας διαρκώς τρόπους ώστε να δημιουργεί σύγχρονα προϊόντα με διαχρονική αξία, παρουσιάζει τη συλλεκτική σειρά YPPERLIG. Η νέα σειρά είναι αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας της ΙΚΕΑ με τη Δανέζικη εταιρία HAY και εναρμονίζει υλικά, χρώματα και τεχνικές παραγωγής, αναδεικνύοντας τη γοητεία της απλότητας.

Η συλλεκτική σειρά YPPERLIG της ΙΚΕΑ περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από καναπέδες και τραπέζια μέσης μέχρι και αξεσουάρ, όπως βάζα και κηροπήγια.

Για το καθιστικό, ο κομψός καναπές-κρεβάτι YPPERLIG, διαθέτει στρώμα με ελατήρια για να προσφέρει άνεση και χαλάρωση κάθε στιγμή. Για την τραπεζαρία ή την κουζίνα τα μοναστηριακά τραπέζια της νέας συλλεκτικής σειράς, αποτελούν μια μοντέρνα εκδοχή της σκανδιναβικής παράδοσης ενώ συνδυάζουν μασίφ ξύλο και ατσάλι για μοναδική ανθεκτικότητα. Η επιφάνεια από όψη ελιάς και τα πόδια από μασίφ ξύλο σημύδας δίνουν μια ζεστή, φυσική αίσθηση στο χώρο. Η καρέκλα YPPERLIG, δεν χρειάζεται συναρμολόγηση, είναι ενιαία κατασκευή, άνετη, ανθεκτική και ελαφριά.

Επίσης, η σειρά YPPERLIG παρουσιάζει ιδιαιτέρα αξεσουάρ για όλο το σπίτι. Οι καθρέφτες από μέταλλο ταιριάζουν σε κάθε χώρο του σπιτιού. Το ασυνήθιστα λεπτό φωτιστικό με ενσωματωμένο ροοστάτη αφής, βοηθά την επιλογή του κατάλληλου φωτισμού ανάλογα με την περίσταση. Τα ριχτάρια και τα καλύμματα μαξιλαριών προσδίδουν μια παιχνιδιάρική και ζεστή ατμόσφαιρα στους χώρους.

Επιπλέον, η τσάντα μεταφοράς FRAKTA ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα της ΙΚΕΑ παγκοσμίως, απέκτησε νέα χρώματα και σχέδια και μια επιπλέον εκδοχή ακόμα πιο ανθεκτική, με νάιλον χερούλι.

Η νέα συλλεκτική σειρά YPPERLIG, αναδεικνύει τη μαγεία της συνεργασίας και της ομαδικότητας, ανάμεσα στις εταιρείες ΙΚΕΑ και HAY. Και οι δύο εταιρείες μοιράζονται την ίδια αντίληψη γύρω από το σχεδιασμό, αλλά και τις ίδιες αξίες. Όπως δήλωσε ο σχεδιαστής της HAY, Rolf Hay «Από τη συνεργασία μας με την ΙΚΕΑ, μάθαμε πολλά που μπορούμε πλέον να εφαρμόσουμε στη δική μας εταιρεία, όπως η απλή διαδικασία παραγωγής και εφοδιασμού ή το ότι κάνοντας κάτι περίπλοκο, απλό, γίνεται καλύτερο και οικονομικό».

Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική σειρά στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο http://www.ikea.com.cy/neo/ και προσθέστε διαχρονική γοητεία στο σπίτι σας!

Tags Design, ikea


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9811 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4234 s // Total time: 2.4045 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X