Χριστίνα Δημητρίου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα


Χριστίνα Δημητρίου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Όλες οι λεπτομέρειες…

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του Super Fm, παρουσιάστρια, coach στα καλλιστεία του TvOne αλλά και πρώην μοντέλο Χριστίνα Δημητρίου κάνει το νέο της ξεκίνημα στο χώρο των social media, δημιουργώντας το προσωπικό της blog. Ένα blog με πολύ στυλ και καλαισθησία που θα μας κάνει να ταξιδεύουμε στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και των νέων τάσεων.

Επίσης, μας συμβουλεύει και μας δίνει μικρά και έξυπνα tips για τη διατροφή, το σώμα αλλά και για ένα πιο σωστό και υγιεινό τρόπο ζωής. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν νέα άρθρα συμβουλεύοντας τους αναγνώστες σε οτιδήποτε τους ενδιαφέρει, είτε αυτό αφορά το στυλ, το σωστό outfit, τα αξεσουάρ και τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ, τρόπους περιποίηση του προσώπου και του σώματος.

Το ένα κομμάτι του blog, είναι αυτό της μόδας και των τάσεων, στην ενότητα beauty, fashion, ενώ το άλλο εστιάζεται σε ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής μας, που δεν είναι άλλο από αυτό της σωστής διατροφής και της υγιεινής ζωής, fitness & health. Με σύντομες αλλά ταυτόχρονα σημαντικές συμβουλές μεταφέρει στον καθένα απο εμάς, το πως να ακολουθήσει ένα υγιεινό τρόπο ζωής, στην καθημερινότητά του. Και καθώς η περιήγηση συνεχίζεται στο blog, μπορείς να μπεις στην ενότητα travel γνωρίζοντας όμορφους, γουστόζικους προορισμούς που μπορείς να επισκεφθείς και να περάσεις εκπληκτικά, από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Είναι ένα blog με πολλές επιλογές θεμάτων, γεμάτο με χρήσιμες συμβουλές και σίγουρα αυτό θα κάνει τον κόσμο να το αγαπήσει γιατί αυτό θέλει και η ίδια με πολλή αγάπη.

Tags Χριστίνα Δημητρίου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4018 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4458 s // Total time: 2.8476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X