Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τα δέκα κιλά που πήρε σε δύο μήνες!


Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για τα δέκα κιλά που πήρε σε δύο μήνες!

Ακομπλεξάριστη η τραγουδίστρια

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα κατά καιρούς που έχουν αναφερθεί στα κιλά της Έλενας Παπαρίζου και η ίδια θέλησε να το σχολιάσει σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα.

“Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι ότι με έχουν βάλει σε ένα κουτάκι και πρέπει να ικανοποιώ τις δικές τους προβολές. Κάνω αυτό που θέλω για μένα. Δεν σημαίνει ότι κάτι που κάνουν όλοι είναι απαραίτητα κάτι που ταιριάζει και σε μένα. Δεν παρασύρομαι από τις γνώμες των πολλών. Δεν ασχολούμαι κάθε μέρα με τη ζυγαριά μου. Προτεραιότητα μου είναι η υγεία μου. Να είμαι καλά. Σωματικά, πνευματικά και ψυχικά. Σίγουρα είσαι αυτό που τρως, αλλά κάποιες φορές υπάρχει σοβαροί λόγος που παίρνεις ή χάνεις βάρος. Είχα θυρεοειδή και άλλα ορμονικά θέματα. Μέσα σε μία εβδομάδα δεν χωρούσα στο αγαπημένο μου τζιν.

Σε πάρα πολύ μικρό διάστημα, μέσα σε δύο μήνες, πήρα δέκα κιλά. Δεν είχα καταλάβει ότι έχω θέμα με τον θυρεοειδή μου. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για καμία γυναίκα να παίρνει απότομα βάρος ,αλλά έμαθα ότι το πιο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την υγεία μας. Δεν είμαι από τις γυναίκες που αν πάρουν δύο κιλά θα νιώσουν ενοχές. Στις διακοπές τρώμε καλά και κοιμόμαστε πολύ. Είναι λογικό να παχύνουμε. Γι' αυτό κάνουμε διακοπές και όχι για να δείχνουμε τα μαγιό στην παραλία. Άλλαξα πολύ τον τρόπο που τρέφομαι. Αποφεύγω τα έτοιμα φαγητά που είναι γεμάτα ζάχαρη. Κυκλοφορώ με ταπερακιά”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και coach του “The Voice”.

Tags ελενα παπαριζου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3660 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3817 s // Total time: 2.7477 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X