Μερικές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τα πεθερικά σας


Μερικές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε τα πεθερικά σας

Οργανώστε το γάμο χωρίς...καβγάδες.

Είναι μια ιδιαίτερη σχέση  που πολλές φορές σας ωθηθεί στα άκρα, μία κουβέντα από την πεθερά σας μπορεί να σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο ή να σας πληγώσει. Υπάρχουν περιπτώσεις που οι σχέσεις είναι άριστες αλλά αποτελούν εξαιρέσεις. Για να μην έχετε λοιπόν εντάσεις και βασικά να προστατεύσετε την σχέση σας με τον άντρα σας, διαβάστε μερικές τεχνικές για να έχετε τον έλεγχο τις δύσκολες στιγμές:

• Αναπνεύστε: Όταν αγχώνεστε ή εκνευρίζεστε με κάτι τότε έχετε ανάγκη από λίγο καθαρό αέρα. Ζητήστε συγγνώμη και βγείτε λίγο έξω, ο φρέσκος αέρας θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε την ένταση και να ηρεμήσετε, ώστε να αντιμετωπίσετε πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις.

• Οικογενειακές στιγμές: Τα οικογενειακά τραπέζια είναι ένας δύσκολος τομέας. Καθώς μια κίνηση ή μια λέξη σας μπορεί να σταθεί αφορμή για σχόλια από την πεθερά σας. Για το λόγο αυτό κινηθείτε έξυπνα και αποφύγετε την λογοκρισία. Βρείτε κάποιον συγγενή από την οικογένεια του συζύγου σας, μια ξαδέλφη ή μια θεία και ανοίξτε κουβέντα, έτσι θα είστε απασχολημένη και δεν θα είστε εύκολος στόχος.

• Μετρήστε μέχρι το 10: Μια γνωστή και πάντα βοηθητική τεχνική που βοηθά να διώξετε την ένταση. Στο αρνητικό σχόλιο της πεθεράς σας προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμες και μετρήστε μέχρι το 10. Έτσι, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε για λίγο και να απαντήσετε πιο ψύχραιμα.

• Αλλάξτε θέμα: Αν ξεκινήσει η συζήτηση για τα πολύ αγαπημένα θέματα όπως «εγώ πότε θα γίνω γιαγιά;» ή « εκεί που μένετε εγώ δεν μπορώ να έρχομαι συχνά, γιατί δεν μετακομίζετε πιο κοντά μου;» και παρόμοιες φράσεις που δημιουργούν αμηχανία αλλά άγχος, τότε απλά αλλάξτε θέμα. Με ένα επιδέξιο τρόπο απλά αλλάξτε θέμα.

• Ένα χαμόγελο ή ένα απλό νεύμα πάντα βοηθάει: Αν είστε ψύχραιμες ακόμα, μέχρι το επιδόρπιο τότε όλα πήγαν καλά. Για το λόγο αυτό αν μια κουβέντα την τελευταία στιγμή σας φέρει σε αμηχανία ή σας κάνει να νιώσετε όμορφα τότε αντιμετωπίστε το με ένα νεύμα ή ένα απλό χαμόγελο. Να θυμάστε πως ότι και να σας πουν τον τελευταίο λόγο τον έχετε εσείς ως ζευγάρι.

Tags οργανωση, πεθερικά, πεθερά, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4391 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2792 s // Total time: 2.7182 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X