Εξομολόγηση Γιώργου Καπουτζίδη: "Μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί"


Εξομολόγηση Γιώργου Καπουτζίδη: "Μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί"

Η κατάθεση ψυχής του ηθοποιού και παρουσιαστή

Συνέντευξη στο περιοδικό "People" παραχώρησε ο παρουσιαστής του "The Voice" και κριτής του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" Γιώργος Καπουτζίδης. Ανάμεσα σε άλλα ο ίδιος μίλησε για τη φιλία αλλά και για μια απωλεία που του στοίχισε. "Είμαι πολύ τυχερός και ξέρεις γιατί; Είμαι πιστός φίλος, αλλά οι φίλοι μου είναι περισσότερο πιστοί σε μένα τελικά. Δεν είμαι ιδιαίτερα εύκολος άνθρωπος. Πολλές φορές είμαι στον κόσμο μου και καμιά φορά χρειάζεται οι φίλοι μου να με επαναφέρουν στο δικό μας κόσμο!".

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης: Έδωσε μπουνιά του Τανιμανίδη και η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στη μέση

Ο Γιώργος ζει σε ένα διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, με την αγαπημένη του γάτα, την Μπάλια. Μόλις του το ανέφερε ο δημοσιογράφος, το πρόσωπό του συννέφιασε.

"Η Μπάλια δυστυχώς πέθανε πριν από λίγες μέρες. Είχε μια μορφή λευχαιμίας και είναι μια στενάχωρη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ, ήμασταν δώδεκα χρόνια μαζί. Τις τελευταίες τρεις μέρες ήταν στο κτηνιατρείο. Μάλιστα, ξεψύχησε την στιγμή που με κοιτούσε και της χάιδευα το κεφαλάκι. Είναι πολύ ωραία η αγάπη που δίνεις και εισπράττεις από τα ζώα. Αν βρεθεί στο δρόμο μου ένα ζωάκι αδέσποτο, ναι, θα το υιοθετήσω. Όχι, όμως, για να καλύψω το κενό της" λέει ενώ τα μάτια του είναι έτοιμα να δακρύσουν.

Tags γιωργος καπουτζιδης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, απωλεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8631 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4653 s // Total time: 3.3284 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X