Shiseido: Παρουσιάζει τη νέα σειρά περιποίησης WASO η οποία προέρχεται από τη φύση


Shiseido: Παρουσιάζει τη νέα σειρά περιποίησης WASO η οποία προέρχεται από τη φύση

Η επιδερμίδα των 20+ έχει τις δικές της ανάγκες

Σφριγηλή και πλούσια στο εσωτερικό της. Ευαίσθητη στη πιο λεπτή εξωτερική της στοιβάδα. Γι’αυτό και η Shiseido σχεδίασε την νέα σειρά περιποίησης WASO Phyto Resis t System+ ειδικό για την επιδερμίδα των νεαρών ενηλίκων. Ενισχύει την άμυνα του δέρματος και υποστηρίζει την ικανότητά του να ανανεώνεται.

Το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης με τα τέσσερα προϊόντα ενυδάτωσης της WASO, χρησιμοποιούν το Whole Cell Release System W.
Τα θρεπτικά συστατικά εκχυλίζονται με εξαιρετική ακρίβεια. Μια επαναστατική διαδικασία.

Προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, δημιουργημένα με σεβασμό στη φύση, για την ομορφιά που κρύβεται μέσα μας.

Καρότο για θρέψη

Τα καρότα είναι πλούσια σε νερό και θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγιούς εμφάνισης της επιδερμίδας.

Clear Mega-hydrating Cream

Μία απαλή κρέμα που γεμίζει, απαλύνει και ενυδατώνει από την πρώτη εφαρμογή. Βαθιά θρέψη πριν ή/και μετά το μακιγιάζ.

Τα καρότα, είναι αιτία για γιορτή. Τα καρότα εκτός απ’ το ότι μας φτιάχνουν τη διάθεση, αντιπροσωπεύουν το χρώμα της ευτυχίας και του εορτασμού στην Ιαπωνία.

Color-smart Day Moisturizer SPF30

Ενυδάτωση που χαρίζει φωτεινότητα για το μεικτό δέρμα, με απαλές χρωστικές που αλλάζουν χρώμα και τονίζουν τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Υγιής εμφάνιση ή τέλεια βάση για το make-up.

Φύλλα μουσμουλιάς για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας, μια λεπτή πράξη εξισορρόπησης.
Το φύλλο μουσμουλιάς έχει μία αντιοξειδωτική δράση η οποία είναι γνωστό ότι συμβάλλει στη καταστολή διάσπασης του σμήγματος.

Quick Matte Moisturizer Oil-free

Ένα oil-free προϊόν σε μορφή γαλακτώματος, που ρυθμίζει τη λιπαρότητα, απαλύνει, ενυδατώνει και χαρίζει ματ αποτέλεσμα.
Το φύλλο μουσμουλιάς, παραδοσιακό και ευρέως αναπτυγμένο βότανο,έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην Ιαπωνία.

Color-smart Day Moisturizer Oil-free SPF30

Ένα προϊόν σε μορφή γαλακτώματος που ρυθμίζει τη λιπαρότητα και δίνει ματ αποτέλεσμα με αντηλιακή προστασία και χρωστικές που προσαρμόζονται για να ενισχύσουν τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.

Φασόλια σόγιας για απαλότητα - ώρα για ανανέωση

Ένα βασικό φαγητό στο washoku, το Tofu φτιάχνεται από φασόλια σόγιας. Η Λεκιθίνη, που εμπεριέχεται στη σόγια, υπάρχει και στα φυσικά τοιχώματα μεμβράνης και συμβάλλει στην απαλότητα της επιδερμίδας.

Soft+ Cushy Polisher

Φυτικά κυτταρινικά μικροστοιχεία σε μία σύνθεση, σαν tofu. Αναζωογονεί απαλά την επιδερμίδα και χαρίζει ανάλαφρη αίσθηση.

Μέλι,για καθαρισμό - είναι εξαιρετικά απλό.

Το μέλι, μια αρχαία θεραπεία γνωστή για τις αντιβακτηριακές της ιδιότητες, τιμάται ως πολύ θρεπτική τροφή για την υγεία και την ομορφιά στην Ιαπωνία. Το εκχύλισμα Βασιλικού Πολτού από τις μέλισσες περιέχει αμινοξέα, βιταμίνες και μεταλλικά ιχνοστοιχεία που συμβάλλουν στην ενυδάτωση.

Quick Gentle Cleanser

Αυτό το προϊόν καθαρισμού δημιουργεί αφρό χωρίς τη χρήση νερού και αφαιρεί τους ρύπους και τα υπολλείματα μακιγιάζ, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τη λιπαρότητα. Αφαιρείται με νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, και καθόλου στεγνή.

Λευκό Μανιτάρι για ενυδάτωση

Το kikurage ή αλλιώς λευκό μανιτάρι αποτελεί εδώ και καιρό στην Ιαπωνία  την τροφή για όμορφο δέρμα. Σαν σφουγγάρι, συγκρατεί την υγρασία. Αν αποθηκευτεί αποξηραμένο, επανέρχεται στη σφριγηλή του κατάσταση, αμέσως μόλις βραχεί.

Fresh Jelly Lotion

Μία δόση δροσερής ενυδάτωσης. Μετατρέπεται από τζελ σε γαλάκτωμα, αναζωογονώντας και αποκαθιστώντας άμεσα την επιδερμίδα.

Κάθε προϊόν WASO είναι δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς να δημιουργεί αλλεργίες, ενώ απευθύνεται στις επιδερμίδες που έχουν φραγμένους πόρους.

Ταυτόχρονα πληρεί πολύ υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Η επιδερμίδα αναπνέει με άνεση.

Tags SHISEIDO WASO, face, beauty, Shiseido, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4492 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2112 s // Total time: 2.6605 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X