Πού να βγω Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στη Λευκωσία


Πού να βγω Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στη Λευκωσία

Αν ψάχνεις πού θα πας για ποτό και φαγητό η λίστα αυτή θα σου δώσει 20 διαφορετικές επιλογές

Βρίσκεις δύσκολο πράγμα την έξοδο στην πρωτεύουσα. Ή μάλλον καλύτερα παίζουν πολλά μαγαζιά και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις; Είσαι από αυτούς που δεν έχουν ιδέα ή από τους άλλους που έχουν πάει παντού;

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις οι επιλογές που σου προτείνω για έξοδο Παρασκευή και Σάββατο βράδυ θα αποτελέσουν σίγουρα ένα πολύ καλό μπούσουλα για να ανταπεξέλθεις από την γκρίνια των υπολοίπων.

Skinny Fox
Πρώτη επιλογή συνήθως που πέφτει στο τραπέζι είναι το ένα και μοναδικό Skinny Fox (22256070) στην οδό Μενάνδρου. Αν δεν έχεις πάει πρέπει σίγουρα να βιώσεις την εμπειρία που σου προσφέρεται εκεί με πολύ καλό, εκλεπτυσμένο φαγητό, μικρό μενού που υπογράφει ο Αντρέας Αντρέου, πολύ καλά κοκτέιλ, μουσική χαμηλή και πανέμορφη διακόσμηση. Ναι, το Skinny Fox είναι ένα από τα μαγαζιά της χρονιάς και θα σου πρότεινα να πας και με το αμόρε.

Barrafino
Σε αυτή την κατηγορία που πρέπει να πας ανήκει και το Barrafino στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Κομψό, ατμοσφαιρικό, με πολύ καλή εξυπηρέτηση, μικρό μενού με επιλογές για όλα τα γούστα από χοιρινά φιλετάκια, μέχρι ψάρι, pasta, σαλάτες και burger με πολύ καλή κάρτα κρασιών και κοκτέιλ. Ιδανικό για ρομάντζο αλλά και παρέες 4-6 ατόμων.

Banco Kitchen Bar
Μία ακόμα άφιξη της περασμένης χρονιάς είναι και το πιο νεανικό Banco (22760100) στην Στασάνδρου. Πιο casual, νεανική επιλογή με πολύ καλές επιλογές πιάτων και κοκτέιλ, καλά μουσικά ακούσματα, όμορφη ατμόσφαιρα που θα περάσεις σίγουρα όμορφα το βράδυ σου. Πολύ καλή επιλογή για παρέες 4-6 ατόμων για έξοδο Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags go out, διασκεδαση, φαγητο, Μπαρ, ποτο, bar


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1568 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2081 s // Total time: 2.3650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X