Επώνυμη Κύπρια μιλάει πρώτη φορά για τα σχέδια επισημοποίησης της σχέσης της!


Επώνυμη Κύπρια μιλάει πρώτη φορά για τα σχέδια επισημοποίησης της σχέσης της!

Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που ο δεσμός τους κρατάει χρόνια.

Ο λόγος για τη Μύριαμ Γεροκώστα, την οποία πρόσφατα απολαύσαμε στο “My Style Rocks”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και τον σύντροφό της, Νικόλα Παναγιώτου.

Το νεαρό μοντέλο, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, μίλησε για ενδεχόμενο γάμο και πως το βλέπουν οι ίδιοι.

Είστε ένα πολύ δεμένο ζευγάρι και θα έλεγε κάποιος πως ζείτε ως παντρεμένοι. Σκέφτεστε να επισημοποιήσετε σύντομα τη σχέση σας;

Δεν έχουμε άμεσα σχέδια για κάτι τέτοιο. Αλλά, όπως πολύ σωστά είπατε, ζούμε μαζί και η ζωή μας δεν έχει μεγάλη διαφορά από ένα παντρεμένο ζευγάρι. Πραγματικά ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι διαφορετική και νομίζω δεν χρειάζεται ένας τίτλος, για να νιώσεις πραγματικά τι θέλει ο άλλος από σένα. Πιστεύω, όμως, πως όλες οι γυναίκες αυτό το δαχτυλίδι το θέλουμε είτε ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας είτε όχι. Το θέλουμε γιατί στολίζει το χεράκι μας!(γέλια)

Βλέπεις τον εαυτό σου στο άμεσο μέλλον να γίνεται μανούλα;

Μα είμαι ήδη μανούλα! Έχουμε ένα σκυλάκι, τον Honey, και θα πάρουμε και δεύτερο, οπότε έχουμε δύο παιδάκια! (γέλια) Εννοείται, όμως, πως κάποια στιγμή θέλουμε και ένα μωράκι... Σιγά-σιγά όταν είναι να έρθει, με το καλό θα έρθει. Ο Θεός ξέρει τι κάνει!

Διαβάστε επίσης: Νικόλας Παναγιώτου: Ο σύντροφος της Μύριαμ Γεροκώστα μιλάει αποκλειστικά στο ilovestyle για τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή της στο περιοδικό “OK!”, που βρίσκεται στα περίπτερα μαζί με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Tags Μύριαμ Γεροκώστα, Νικόλας Παναγιώτου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9134 s (232 Queries.) // Parse time: 0.8837 s // Total time: 3.7971 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X