Μύριαμ Γεροκώστα: Απίστευτη αποκάλυψη για την αποχώρησή της από το "My Style Rocks"


Μύριαμ Γεροκώστα: Απίστευτη αποκάλυψη για την αποχώρησή της από το "My Style Rocks"

“Είχα εκφράσει την επιθυμία μου για να αποχωρήσω”

Η Μύριαμ Γεροκώστα, η οποία συμμετείχε στο “My Style Rocks” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και αποχώρησε πριν από μία εβδομάδα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, το άγνωστο παρασκήνιο της αποχώρησής της.

Θεωρείς δίκαιη την αποχώρησή σου;

Με όλο τον σεβασμό προς το κανάλι, είχα εκφράσει την επιθυμία μου για να αποχωρήσω. Οι απαιτήσεις του παιγνιδιού ήταν μεγάλες και μου ζητήθηκε να μείνω στην Ελλάδα μέχρι το τέλος. Δυστυχώς από την πλευρά μου δεν μπορούσα να αφήσω τις υποχρεώσεις μου στην Κύπρο και γι' αυτόν τον λόγο, εάν επιθυμούσα να παραμείνω στο σόου, θα έπρεπε να ταξιδεύω κάθε τρεις μέρες στην Αθήνα. Το κανάλι δεν μπορούσε να καλύψει το έξοδα των ταξιδιών και έτσι αυτός ήταν ένας επιπρόσθετος λόγος για την πρόωρη αποχώρησή μου.

Δηλαδή η αποχώρησή σου ήταν συνεννοημένη με το κανάλι;

Όχι ακριβώς. Κατά την αρχή της επίμαχης εβδομάδας, εξέφρασα αρκετές φορές την πρόθεσή μου, για να αποχωρήσω. Παρόλη την πίεση των ταξιδιών και των αρνητικών σχολίων, που θα μπορούσε να πει κανείς γίνονταν κακόβουλα ορισμένες φορές, ήμουν διατεθειμένη να παραμείνω στο σόου και να φύγω, όταν έρθει η ώρα μου, με το κεφάλι ψηλά. Στην πορεία η παραγωγή μού ζήτησε να επωμίζομαι η ίδια όλα τα έξοδα διαμονής και αεροπορικών. Αυτό αποτέλεσε την κορυφή τού παγόβουνου. Θεώρησα μεγάλη αδικία για μια διαγωνιζόμενη, που η ίδια η παραγωγή κάλεσε στο τηλεπαιχνίδι, να επωμίζεται όλα τα έξοδα, ακούγοντας από πάνω και τα υποτιμητικά και μειωτικά σχόλια...Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα... Για τον λόγο αυτό συζήτησα έντονα με την παραγωγή και ζήτησα να αποδεχθεί την αποχώρησή μου, ενώ από την πλευρά της η παραγωγή έκανε αναφορά στο υπογεγραμμένο συμφωνητικό και στην πρόνοια που έλεγε ότι δεν θα μπορούσαν οι διαγωνιζόμενες να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Το αποτέλεσα αυτών των συζητήσεων το είδαν οι τηλεθεατές στην τελευταία μου παρουσία στο σόου.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις της Μύριαμ Γεροκώστα μετά την αποχώρησή της από το "My Style Rocks"

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή της στο περιοδικό “OK!” που βρίσκεται στα περίπτερα μαζί με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ

Tags Μύριαμ Γεροκώστα, my style rocks, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5733 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3706 s // Total time: 2.9440 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X