22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Επώνυμη Κύπρια χώρισε πριν καλά - καλά συγκατοικήσει με τον σύντροφό της

shareit!

Όλοι περίμεναν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αρχές φθινοπώρου δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να είναι πανέτοιμο να συγκατοικήσει στην Κύπρο όπου και κατάγεται εκείνη καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις εκείνου του επιτρέπουν να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Παναγιώτης Μπουγιούρης - Κλέλια Μενελάου: Τα νέα δεδομένα της σχέσης του στην Κύπρο

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την Κλέλια Μενελάου που όπως όλα δείχνουν τα  πρώτα σύννεφα που εμφανίστηκαν άλλαξαν τα σχέδια του ζευγαριού. Η Κλέλια που θα συμμετέχει το χειμώνα στην παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες" μίλησε στη Real Life και αποκάλυψε ότι τα σχέδια για να συζήσει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη μπήκαν σε αναμονή και πως η σχέση τους περνά σοβαρή κρίση.

Διαβάστε επίσης: Κλέλια Μενελάου: Μιλάει on camera για τον σύντροφό της, Παναγιώτη Μπουγιούρη!

"Η απόσταση δεν διευκολύνει την εξέλιξη της σχέσης μας και γι’ αυτό υπάρχουν σύννεφα", είπε χαρακτηριστικά. Η Κύπρια καλλονή έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, ενώ ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επέλεξε λόγω δουλειάς να μετακομίσει στην Κύπρο και αυτό έχει κλονίσει τη σχέση τους. "Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συζητείται τίποτα πια", ανέφερε η Κλέλια Μενελάου!

"Δεν θα ήθελα τώρα ένα παιδί, αλλά αν έρθει δεν θα βιαστώ να κάνω γάμο, ντε και καλά επειδή έμεινα έγκυος. Δεν βιάζομαι να κάνω γάμο και οικογένεια, αλλά μέχρι τα 30 θα το ήθελα", εξομολογήθηκε.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com