22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Επιστρέφει με βραδινό show!

shareit!

Όλες οι λεπτομέρειες

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έγινε μανούλα και η κάθε στιγμή που περνάει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργος Εφραίμ από το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου είναι μοναδικές.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά την γέννηση της κορούλας της

Μπορεί τώρα η προτεραιότητα της παρουσιάστριας να είναι η κορούλα της Μελίνα εντούτοις δεν μπορεί να βγάλει από την σκέψη της την άλλη της μεγάλη αγάπη που δεν είναι άλλη από την δουλειά της.
Όλοι μας περιμένουμε να δούμε και πάλι την Χριστιάνα στις οθόνες μας αφού με την αυθεντικότητα και τον επαγγελματισμό της κατάφερε να ξεχωρίσει. Σύμφωνα με το offsite.com.cy η παρουσιάστρια ετοιμάζεται σιγά σιγά να επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και την εκπομπή της "Με αγάπη Χριστιάνα" με μια συνέντευξη που θα πάρει από  τον Γιώργο Αγγελόπουλο, νικητή του "Survivor". Η ίδια πηγή αναφέρει πως τόσο το κανάλι όσο και η Χριστιάνα σκέφτονται σοβαρά να εντάξουν στο πρόγραμμα ένα βραδινό show το οποίο και θα παρουσιάζει η Αριστοτέλους.

Επίσημη πηγή από τον Alpha Κύπρου το εν λόγω βραδινό show δεν πρόκειται να βγει στον αέρα την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, αφού το πρόγραμμα του σταθμού έχει "κλειδώσει". Μάλιστα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει στον αέρα και η μουσική εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η πρώτη ανάρτηση από το σπίτι της μετά τη γέννηση της Μελίνας της!

Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που ο Alpha Κύπρου θα επιχειρήσει να βγάλει στον αέρα ένα τόσο πολυδάπανο show και με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Επιθυμία τους είναι να κινηθούν σωστά και μελετημένα για να παρουσιάσουν κάτι που δεν έχει ξαναμεταδοθεί στην κυπριακή τηλεόραση.
 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com