21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Kim Kardashian: Ζει και πάλι εφιαλτικές στιγμές αφού έπεσε ξανά θύμα ληστείας

shareit!

Όλες οι λεπτομέρειες…

Πριν ένα χρόνο η Kim Kardashian έζησε εφιαλτικές στιγμές καθώς τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι διέρρηξαν το δωμάτιο της και της πήραν δύο κινητά, αλλά και το πανάκριβο δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Διαβάστε επίσης: Kim Kardashian - Kanye West: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Πριν καλά - καλά αφήσει πίσω αυτές τις δύσκολες στιγμές έπεσε και πάλι θύμα ληστείας. Συγκεκριμένα νωρίς το πρωί της Παρασκευής, 20 Οκτωβρίου ένας άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι της Kim και του Kanye West στο Bel Air.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας ο κλέφτης μπήκε μέσα στην ιδιοκτησία του ζευγαριού περίπου στις 4 το πρωί, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού τους. Μία πηγή ανέφερε στην DailyMail πως ο κλέφτης μπήκε από το κάτω μέρος του γκαράζ, αλλά όλα τελείωσαν πολύ γρήγορα, αφού έγινε αντιληπτός από τους οπλισμένους φρουρούς.

Διαβάστε επίσης: Θα πάθετε πλάκα! Οι αδερφές που είναι ολόιδιες με την Kim Kardashian και την Kylie Jenner!

Ο εισβολέας πριν το βάλει στα πόδια κατάφερε να πάρει μόνο ένα iphone, το οποίο πιθανότατα ανήκε σε κάποιον από το προσωπικό του ζευγαριού. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας ο διαρρήκτης είναι ένας νεαρός μαυρομάλλης άντρας, ο οποίος δεν έκανε ούτε μία προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπο του. Η πολύ καθαρή εικόνα του υπόπτου που έχει στην κατοχή του το TMZ, δείχνει έναν νεαρό άντρα με μαύρο αμάνικο μπλουζάκι και μαύρη φόρμα. Το έργο των αστυνομικών συνεπώς δεν θα είναι και πολύ δύσκολο.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com