Το δημοφιλές μιούζικαλ "Mamma Mia" έρχεται από το Λονδίνο στην Κύπρο


Το δημοφιλές μιούζικαλ "Mamma Mia" έρχεται από το Λονδίνο στην Κύπρο

Το δημοφιλέστερο ίσως μιούζικαλ όλων των εποχών με τη μουσική των Abba θα μας εντυπωσιάσει και στην Κύπρο

Με μία λακωνική ανακοίνωση ενημερωθήκαμε πως το δημοφιλές μιούζικαλ του Λονδίνου έρχεται στην Κύπρο για παραστάσεις.

Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού παρουσιάζει απευθείας από το Λονδίνο το δημοφιλέστερο ίσως μιούζικαλ όλων των εποχών "Mamma Mia!" με τη μουσική των Abba.

Το μιούζικαλ στο οποίο παρουσιάζονται σχεδόν 30 από τα σπουδαιότερα τραγούδια των ABBA – συμπεριλαμβανομένων των Dancing Queen, Super Trouper, Thank You For The Music, Money Money Money – και το οποίο αγάπησαν και είδαν πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Με μουσική του Benny Andersson και του Bjorn Ulvaeus των ABBA, το Mamma Mia! παρουσιάστηκε για 18 χρόνια στο West End του Λονδίνου. Η παράσταση κατενθουσίασε επίσης το κοινό στο Broadway και σε πάνω από 50 χώρες και έξι ηπείρους. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία όπως το London Evening Standard και το Olivier Awards στο Λονδίνο, καθώς και το Tony και το Drama Desk Awards στη Νέα Υόρκη. Η ταινία του 2008 με πρωταγωνιστές τους Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried και Julie Walters γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Η πλοκή του Mamma Mia! έχει βασιστεί στα τραγούδια του σουηδικού ποπ συγκροτήματος ABBA, ενός από τα πιο δημοφιλή διεθνώς ποπ συγκροτήματα όλων των εποχών, που κατέκτησαν επανειλημμένα τις κορυφές των charts σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική και Αυστραλία. Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα ειδυλλιακό ελληνικό νησί υπό τη συνοδεία των πιο γνωστών τραγουδιών των ABBA και παρουσιάζει την πορεία της Sophie προς την αναζήτηση της ταυτότητας του πατέρα της, λίγο πριν παντρευτεί. Την παραμονή του γάμου της η Sophie φέρνει πίσω στο νησί, έπειτα από 20 χρόνια, τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags μιουζικαλ, Mamma Mia, go out, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8456 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3007 s // Total time: 3.1464 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X