Dolce & Gabbana, The One Eau de Toilette: Mια γοητευτική, αισθησιακή και θηλυκή μυρωδιά


Dolce & Gabbana, The One Eau de Toilette: Mια γοητευτική, αισθησιακή και θηλυκή μυρωδιά

Mια νέα εθιστική λουλουδάτη νότα και να αναδείξει τον αισθησιασμό του.

Οι Dolce & Gabbana μας συστήνουν μια νέα και ελαφρύτερη ερμηνεία του εικονικού αρώματος τους, του One: Αυτό είναι το The One Eau de Toilette, και προσκαλούν τις γυναίκες να βυθιστούν στον κόσμο των γυναικείων αρωμάτων.

Ένα φρέσκο νέο όραμα για ένα διάσημο άρωμα
Το One Eau de Toilette είναι μια γοητευτική, αισθησιακή και θηλυκή μυρωδιά, με ένα επιπρόσθετο twist φρεσκάδας που μεγεθύνει τη βασική νότα από κρίνους της Παναγίας. Πιο ζωντανό από ποτέ, το αρωματικό λουλούδι αιχμαλωτίστηκε σε όλες του τις αποχρώσεις από τον αρωματοποιό Michel Girard, για να δημιουργηθεί τελικά μια νέα εθιστική λουλουδάτη νότα και να αναδείξει τον αισθησιασμό του.

Τα λευκά πέταλα της των κρίνων της Παναγίας, που πασπαλίζονται με χρυσή γύρη, συναντούν τα άνθη από το ιταλικό περγαμόντο, αποστάγματα μανταρινιών, μεταξένια lychee και άσπρα, χυμώδη ροδάκινα. Μια αποκαλυπτική ευωδιά από το ylang moheli, ειδικά αποσταγμένη για να αποκαλύψει τις φωτεινές πτυχές των κρίνων, ενισχύεται από τα τρυφερά άνθη της πορτοκαλιάς και τα honeyed broom absolutes. Μια αισθησιακή νότα από βανίλια, βέτιβερ και musk τυλίγει την πληθωρική ανθοδέσμη με ένα αισθησιακό ίχνος.

Η σειρά One περιλαμβάνει επίσης το One Eau de Parfum, που δημιουργήθηκε από την Christine Nagel, για μια βαθύτερη αρωματική εμπειρία: Η λουλουδένια καρδιά με τους κρίνους της Παναγίας έρχεται σε αντίθεση με την αισθησιασμό της πλούσιας βανίλιας, και συνδυάζεται με νότες από κεχριμπάρι και musk.

Το One φτάνει στην υψηλότερη έντασή του με το The One Essence, που δημιουργήθηκε από τον Michel Girard, με μια ποικιλία από πολυτελή λευκά λουλούδια: το signature floral άρωμα που διακρίνεται από την ευωδιά των κρίνων της Παναγίας συνδέεται με το άρωμα του γιασεμιού και των κρίνων της κοιλάδας (lily of the valley).

Η νέα διαφημιστική καμπάνια

Μια υπαίθρια αγορά στη Νάπολη. Το χρυσό φως του μεσογειακού ήλιου. Οι καλλιτέχνες και οι πωλητές του δρόμου χαλαρώνουν πλάι στις οικογένειες που απολαμβάνουν νόστιμο ιταλικό φαγητό σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η Emilia Clarke εμφανίζεται ανάμεσα στο πλήθος: ένα λαμπερό αστέρι και μια εκπληκτική ομορφιά, αλλά και μια χαρούμενη, ζεστή, αυθόρμητη νεαρή γυναίκα, αγκαλιάζει τη στιγμή, βιώνοντας τη ζωή στο μέγιστο.

Το λαμπερό χαμόγελό της φωτίζει αμέσως την οθόνη. Αυτή είναι η μια και η μοναδική. Η νέα διαφημιστική εκστρατεία για το The One κινηματογραφήθηκε στους δρόμους της Νάπολης με πραγματικούς ανθρώπους που ζούσαν την καθημερινότητά τους και σκηνοθετήθηκε από τον ιταλό κινηματογραφιστή Matteo Garrone, που είναι γνωστός για τις δουλειές του σε στιλ ντοκιμαντέρ, και ο οποίος συνηθίζει να «γυρίζει» τις ταινίες του με χειροκίνητη κάμερα. Ανεξέλεγκτο, το οπτικό της καμπάνιας καταγράφει τέλεια αυτή την αφηγηματική ευωδιά. Το σκηνικό διανθίζεται από το παιχνιδιάρικο «Tu vuò fa’ l’americano» («Θέλεις να είσαι Αμερικανός»), ένα ιταλικό hit του 1965 που γράφτηκε στα Ναπολιτάνικα, από τον ιταλό τραγουδιστή Renato Carosone σε συνεργασία με τον Nicola Salerno, και το οποίο συνδυάζει ήχους swing και τζαζ. Ζωντανή και συναρπαστική, η νέα καμπάνια συλλαμβάνει με πάθος και αυθεντικότητα τι είναι πραγματικά ο ιταλικός πολιτισμός: ένας κόσμος όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο ένας και μοναδικός, The One.

 

Tags Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume, DOLCE&GABBANA, The One Eau de Toilette


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9890 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2711 s // Total time: 3.2601 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X