10 νέα μαγαζιά που κάνουν την Λάρνακα πιο ελκυστική


10 νέα μαγαζιά που κάνουν την Λάρνακα πιο ελκυστική

Μάθε τα καινούργια εστιατόρια της πόλης για καφέ, ποτό, κοκτέιλ, brunch και φαγητό

Η Λάρνακα αυτό το διάστημα φαίνεται πως πήρε τα πάνω της με πολλά καινούργια μαγαζιά να γίνονται πόλος έλξης για να βρεθούμε εκεί. Από το κέντρο της πόλης μέχρι τις Φοινικούδες οι νέες επιλογές ποικίλουν.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

Το Αρχοντικόν
Ένα πανέμορφο αστικό αρχοντικό του 1850, που έχει χαρακτηριστεί ως αρχαίο μνημείο λόγω του αρχιτεκτονικού του στυλ και της ιστορικής του αξίας στον πολυσύχναστο δρόμο των Φοινικούδων στη Λάρνακα, αναπαλαιώθηκε πρόσφατα και μετατράπηκε σε ένα καλόγουστο χώρο εστίασης για φαγητό μεσημέρι και βράδυ. Η νέα άφιξη της Λάρνακας, Το Αρχοντικό, συνδυάζει την παλιά αίγλη και φινέτσα της αρχοντιάς του παρελθόντος με τις μοντέρνες πινελιές του σήμερα στη διακόσμησή του. Ένας χώρος με ζεστή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερο φωτισμό, πέτρινους τοίχους, τοξοτές εσωτερικές καμάρες, καλόγουστες ξύλινες καρέκλες, τραπέζια και έπιπλα εποχής με μια μικρή εσωτερική αυλή, που του προσδίδουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Η κουζίνα του εστιατορίου περιστρέφεται γύρω από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα, με επιλογές από μεζέδες, ντιπς, σαλάτες, ορεκτικά, στα κάρβουνα και μαγειρευτά.
(24624141) Αθηνών 24, Φοινικούδες, Λάρνακα. Δ-Κ 12.00-16.00 & 19.00-24.00.

Αθηνών 7 Ελληνικό Μεζεδοπωλείο
Το μοντέρνο ελληνικό μεζεδοπωλείο στις Φοινικούδες κέρδισε τις εντυπώσεις από τις πρώτες μέρες που άνοιξε. Όχι μόνο για το νόστιμο φαγητό του, αλλά και για την καλαίσθητη διακόσμησή του. Απαλοί χρωματισμοί, που δεν κουράζουν το μάτι με κύριο το ανοιχτό μπεζ, το άσπρο και το μαύρο. Οι ξύλινες καρέκλες δίνουν μια ελληνική ταυτότητα στον χώρο. Στο Αθηνών 7 θα πας με την παρέα για να απολαύσεις από κλασικές αλοιφές, φάβα και μπουγιουρντί μέχρι γαρίδες σαγανάκι, μυδοπίλαφο, σουβλάκι στο ξυλάκι, μπριζολάκια και παϊδάκια στη σχάρα. Θα τα συνδυάσεις μαζί με ούζο, τσίπουρο, κρασί ή μπίρα και θα καθίσεις και λίγο παραπάνω για να απολαύσεις την περαντζάδα της πολυσύχναστης οδού Αθηνών.
(24664690) Αθηνών 7, Λάρνακα. Δ-Κ 12.00-24.00.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ

Λαζαρής Bakery Bar
Ένα καινούργιο, ιδιαίτερο μαγαζί έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του σε ένα πανέμορφο μέρος της πόλης της Λάρνακας. Πρόκειται για τη νέα άφιξη που συζητά αυτή τη στιγμή η πόλη, το Λαζαρής Bakery Bar. Πρόκειται για ένα μαγαζί που σερβίρει μυρωδάτο καφέ φτιαγμένο στη χόβολη από το πρωί, κυπριακό πρόγευμα, φτιάχνει τα δικά του αλμυρά, γλυκά και άλλα αρτοποιήματα, νόστιμα σνακ, διάφορα ροφήματα, ποικιλία από μεζεδάκια για να συνοδεύσεις τα ρακόμελα που θα πιείς, το κρασάκι σου ή την παγωμένη σου μπίρα. Ένας ατμοσφαιρικός χώρος που στεγάζεται σε ένα αναπαλαιωμένο κτίσμα του περασμένου αιώνα στην πλατεία του Αγίου Λαζάρου της Λάρνακας. Εξωτερικά τραπεζάκια, διακόσμηση από ξύλο και μεταλλικές προσθήκες σε ένα συνδυασμό του παραδοσιακού με το σύγχρονο στυλ. Ιδανικός χώρος για παρέες, χαλαρές συναντήσεις για καφέ και κρασάκι με διάφορα νόστιμα τσιμπήματα.
(24655700) Αγίου Λαζάρου 37-39, Λάρνακα. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags λαρνακα, food news, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0496 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4258 s // Total time: 3.4754 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X