Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλάει on air από το σπίτι της πρώτη φορά μετά τον ερχομό της κορούλας της! [βίντεο]


Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλάει on air από το σπίτι της πρώτη φορά μετά τον ερχομό της κορούλας της! [βίντεο]

Μιλάει για τον τοκετό και τις πρώτες ημέρες με τη μπέμπα της!

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, εδώ και έξι ημέρες ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς από το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, έχει στην αγκαλιά της την κορούλα της, Μελίνα, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιώργο Εφραίμ.

Η παρουσιάστρια, το απόγευμα της Παρασκευής, 13 Οκτωβρίου, μίλησε για τη μητρότητα και τις πρώτες ημέρες με τη Μελίνα τους στο σπίτι, σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της.

“Να σας πως την αλήθεια νόμιζα πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα… Ξαφνικά μέσα σε μία στιγμή αλλάζουν τα πάντα, η ζωή σου όλη, εμένα αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ είναι πόσο μπορούν να αλλάξουν τα συναισθήματά σου… είναι το πιο όμορφο συναίσθημα… Νιώθω χαρά… Πήγαμε μόνοι μας σπίτι τις πρώτες ώρες αλλά μετά γινόταν χαμός στο σπίτι… το μωρό κοιμάται ευτυχώς, εγώ όχι… Πραγματικά έζησα κάτι απίστευτο και μοναδικό με τον κόσμο, όπου και να πήγαινε με ρώταγαν πότε θα γεννήσω… είναι τόσο πολλή η αγάπη του κόσμου… Θα απαντήσω όλα τα μηνύματα… Όταν ήρθαν τα παιδιά να με δουν ήμουν εκτός επικοινωνίας… Εγώ την έπιασα ώρες μετά που γεννήθηκε, γιατί ήμουν κοιμισμένη... Πραγματικά το να βλέπεις ένα μωρό να ανοίγει τα ματάκια του και να σε βλέπει είναι πολύ μοναδικό…”.

Κατόπιν, αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το κοριτσάκι τους και τα συναισθήματα του Γιώργου Εφραίμ. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags χριστιανα Αριστοτελους, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3014 s (232 Queries.) // Parse time: 0.9798 s // Total time: 3.2812 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X