13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Elie Saab, Girl of now: Ένα φευγαλέο και γοητευτικό μίγμα

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Ένα εντελώς μοναδικό ελιξίριο που αποπνέει όλες τις πτυχές του αμυγδάλου

Ήταν μια πρόκληση αντάξια της Sophie Labbe και της Dominique Ropion, δύο εκπληκτικές αρωματοποιοί της IFF που δημιούργησαν απερίφραστα ένα απόλυτα εθιστικό αποτύπωμα αμυγδάλου στην οσφρητική υπογραφή του Elie Saab, μια ακαταμάχητη συμφωνία από άνθη πορτοκαλιάς και πατσουλί.

Όπως τα κεντήματα που διακοσμούν τις καλύτερες δημιουργίες του σχεδιαστή, το αχλάδι και το μανταρίνι του δίνουν λάμψη. Τα φρεσκοψημένα φιστίκια πιστάτσιο, εμπνευσμένο από τον Λίβανο, ενισχύουν το αρωματικό αποτύπωμα του πικρού αμυγδάλου.

Αλλά η τελική καινοτομία αυτού του αρώματος είναι ένα λουλούδι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Girl of now: Το λουλούδι Ormond. Προσεχτικά κομμένο όπως ένα φόρεμα, αποκαλύπτει σταδιακά τις πολύτιμες και γαστρονομικές του όψεις χάρη σε ένα αποκλειστικό συν-απόσταγμα: Άνθη πορτοκαλιάς Absolute και αιθέριο έλαιο από πικραμύγδαλα.

Όλα αυτά προστέθηκαν σε ένα μπουκέτο λευκών λουλουδιών από γιασεμί και μαγκνόλιες, ενώ το νέο λουλούδι έχει ένα επιβλητικό αποτέλεσμα που ενισχύει την ακτινοβολία, τη χαρά και τη θηλυκότητα του αρώματος.

Η γοητεία του Cashmeran, το μαγευτικό Tonka Bean και το κρεμώδες αμύγδαλο γίνονται μια πλούσια, πολυτελή και ζεστή βάση, ενώ ο Πατσουλί παρατείνει το μυστηριώδες άρωμα που παραμένει στο δέρμα.

Το αγαπημένο άρωμα του σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, το Orange Blossom Absolute, αποπνέει την ακτινοβολία και την έμφυτη χάρη του. Όταν αποστάζεται με το αιθέριο έλαιο του πικραμύγδαλου, αυτό το άσπρο λουλούδι ενισχύεται από τόνους γκουρμέ και ένα νέα αισθησιασμό. Και γεννιέται το Ormond Flower!

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com