Γιώργος Λιανός: Χώρισε μετά από 8 χρόνια γάμου!


Γιώργος Λιανός: Χώρισε μετά από 8 χρόνια γάμου!

Όλες οι λεπτομέρειες

Μία είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε για αυτό το ζευγάρι. Ο λόγος για τον Γιώργος Λιανό και τη σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, οι οποίοι αποφάσισαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, να πάρουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θυμάστε που με αφορμή το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη, σας είχα πει ότι υπάρχει ένα άλλο διαζύγιο που θα μας απασχολήσει; Είναι αυτό λοιπόν, με τον Γιώργο Λιανό και την πρώην σύζυγό του Ανθή. Έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό, δεν είναι κάτι που έγινε το καλοκαίρι”. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: Το παραλίγο ατύχημα του Γιώργου Λιανού την ώρα του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" που δεν πρόσεξε κανείς

Εκτός από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, έκανε δηλώσεις στο πρωινό της Φαίης Σκορδά, όπου επεσήμανε πως προτεραιότητά του είναι τα τρία του παιδιά, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει τελειώσει ο γάμος του. Επιπλέον, η πρώην σύζυγος του Λιανού άλλαξε το επώνυμο της στα social media αφαιρώντας εκείνο του τραγουδιστή. 

Tags γιωργος λιανος, showbiz κύπρος, gossip, διαζυγιο, χωρισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3590 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2181 s // Total time: 2.5771 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X