09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2017

Πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα

Sponsored content

shareit!

Αν και είναι ήδη Οκτώβριος, οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές και η διάθεσή ίσως ακόμη καλοκαιρινή. Μαζί με τις υπέροχες αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές υπάρχει και κάτι άλλο που φέραμε μαζί στην επιστροφή – την αφυδατωμένη μας επιδερμίδα!

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, μετά την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, το δέρμα σας θα επανέλθει  στα φυσιολογικά επίπεδα pH και θα επανακτήσει την πολύτιμη υγρασία που χρειάζεστε, ώστε να καταπολεμηθούν τα συμπτώματα της αφυδάτωσης.

Για τις ηλικίες 20+, η πολύ απαλή και δροσερή Moisturizing 24H Cream, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της με φυτικά εκχυλίσματα.

Ιδανική για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες, η oil free Matte Effect Cream για κάθε ηλικία, ενυδατώνει βαθιά, απορροφά άμεσα το σμήγμα και σας χαρίζει ματ όψη για περισσότερες από 8 ώρες.

Με την κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και επανόρθωσης Moisturising Plus Cream και χάρη στους 3 τύπους υαλουρονικού οξέος, η επιδερμίδα σας ενυδατώνεται σε βάθος ενώ παράλληλα προσφέρει αύξηση σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης.

Για τις ώριμες αλλά και τις ξηρές επιδερμίδες ηλικιών 45+ που είναι περισσότερο αφυδατωμένες, η Moisturising Rich Cream για πρόσωπο και λαιμό, κλειδώνει την υγρασία της επιδερμίδας, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της, προλαμβάνοντας τη δημιουργία ρυτίδων.

Το καλοκαίρι μπορεί να άφησε πίσω του λεπτές ρυτίδες και αφυδατωμένο δέρμα, έφτασε όμως η στιγμή για να φροντίσουμε και πάλι εντατικά την επιδερμίδα μας, με τη βοήθεια πάντα της

FREZYDERM
www.frezyderm.com.cy
Βρείτε μας και στο Facebook
Τα προϊόντα Frezyderm διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία από την M.S.Jacovides μέλος του Ομίλου MSJ.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com