Brunch στο βουνό σε 6 μαγαζιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα


Brunch στο βουνό σε 6 μαγαζιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα

Υπέροχο πρωινό με θέα την πανέμορφη κυπριακή ύπαιθρο

Το σαββατοκύριακο το brunch έχει την τιμητική του. Υπάρχουν όμως κάποιες επιλογές πολύ ενδιαφέρουσες. Brunch στο χωριό. 4 μοναδικές επιλογές για πρόγευμα και brunch με θέα το βουνό σε όλη την Κύπρο.

Kika's Garden στην Καλλέπεια
Η κυρία Κίκα μεταμόρφωσε το σπίτι της στο χωριό Καλλέπεια σε ένα χώρο για οργανικό-βιολογικό brunch με φρέσκα προϊόντα από την αυλή και τον κήπο της. το Kika's Garden homemade food & produce το οποίο από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή από τις 09.30 μέχρι τις 14.00 προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch. Η πλειοψηφία των προϊόντων προέρχονται από τον κήπο και την αυλή της κυρίας Κίκα. Φρέσκα αβγά από τις κότες της, φρεσκοψημένο ψωμί από τον φούρνο της αυλής της, λαχανικά και ζαρζαβατικά δικής της καλλιέργειας, ντόπιο χαλούμι, αναρή και γαλακτοκομικά, σύκα από τις συκιές της και προϊόντα της εποχής. Η αυλή της κυρίας Κίκας μπορείς να δεχθεί κόσμο σε περιορισμένο αριθμό γι’ αυτό συστήνεται κράτηση 24 ώρες προηγουμένως ούτως ώστε να γνωρίζουν τι προϊόντα θα έχουν και φυσικά πόσα αβγά θα γεννήσουν οι κότες τους. Ένας αγροτικός χώρος, με καθαρό αέρα, λίγο έξω από το χωριό, στα βορειοδυτικά όπου μπορείς να απολαύσεις οργανικά προϊόντα κάτω από την σκιά του μεγάλου δέντρου της αυλής ή στον πανέμορφο κήπο λες και βρίσκεται στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό.
(99459400) Καλλέπεια, επ. Πάφου, Πάφος. Πεμ-Κ 09.30-14.00.

The New Herb Garden στα Πάνω Ακουρδάλεια
Εκεί στο γραφικό χωριουδάκι της ορεινής Πάφου θα ανακαλύψεις ένα μικρό βοτανικό κήπο που σερβίρει νόστιμα κέικ, καφέ, κρύα και ζεστά πιάτα και επιλογές από σάντουιτς. Αν επιθυμείς πρόγευμα/brunch μπορείς να το συνεννοηθείς από πριν. Πρόκειται για ένα παλιό βοτανικό κήπο ο οποίος πρόσφατα αναδιαμορφώθηκε και μετατράπηκε σε ένα γουστόζικο καφέ που σε ταξιδεύει νοερά στην αγγλική επαρχία. Μία καλή επιλογή για τις φθινοπωρινές σου εξορμήσεις στο βουνό.
(99291594) Πάνω Ακουρδάλεια, Πάφος. Τετ-Κ 10.00-16.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags brunch, χωρια, κυπρος, φαγητο, food news, εκδρομή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5344 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2085 s // Total time: 2.7430 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X