Μετατρέψτε τα λεπτά μαλλιά από την ρίζα


Μετατρέψτε τα λεπτά μαλλιά από την ρίζα

Μεγιστοποιώντας τη δύναμη και την ένταση

Τα μαλλιά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας εικόνα και την διάθεση μας και γι' αυτό εάν μοιάζουν λεπτά και αδύναμα θα αισθάνεστε το ίδιο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεκλειδώσεις την δύναμη που έχεις μέσα σου και να ενδυναμώσεις τα μαλλιά σου από λεπτά σε δυνατά.

Δοκιμάστε τη νέα σειρά μαλλιών της John Frieda, Luxurious Volume Core Restore, ένα καινοτόμο προϊόν καθημερινής χρήσης το οποίο ενισχύει τα λεπτά μαλλιά από τον πυρήνα μετατρέποντας τα σε ισχυρά δυνατά μαλλιά βοηθώντας τα να αποκτήσουν φυσικό όγκο.

Η καινοτόμα φόρμουλα ενισχύει την έλλειψη πρωτεΐνης στα λεπτά μαλλιά δίνοντας τους ισορροπία. Εκχύλισμα πρωτεΐνης εισβάλει σε κάθε τρίχα ξεχωριστά  δυναμώνοντας τα από την ρίζα δημιουργώντας κίνηση και ένταση.

Η καθημερινή χρήση του καινούργιο καινοτόμου προϊόν Core Restore regime αποτελείται από δυναμωτικά εκχυλίσματα πρωτεΐνης σε σαμπουάν, ενυδατικό μαλακτικό και προηγμένη δράση του Volumiser. Με την συχνή χρήση του Luxurious Volume Core Restore κτίζεις δυνατά μαλλιά ενισχύοντας τα από μέσα προς τα έξω. Έτσι ξεκλειδώνεις την εσωτερική ομορφιά  και νιώθεις πιο δυνατή και πιο σίγουρη.

Tags μαλλιά, Ομορφια, beauty, hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2025 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3508 s // Total time: 2.5533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X