Clinique, Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15: Δημιουργεί λάμψη και βελτιώνει τις δυσχρωμίες


Clinique, Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15: Δημιουργεί λάμψη και βελτιώνει τις δυσχρωμίες

Η λάμψη που \"σβήνει\" την ανάγκη για makeup

Η Clinique παρουσιάζει το νέο Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15, ένα υγρό φον ντε τεν διάφανης έως μέτριας κάλυψης, το οποίο σας χαρίζει λαμπερό δέρμα άμεσα και με την πάροδο του χρόνου, βοηθώντας σας να λάμψετε. Οι χρωστικές ουσίες σε σχήμα μαργαριταριού που αντανακλούν το φως, βοηθούν άμεσα στην διάχυση της εμφάνισης ατελειών και δίνουν στο δέρμα μια υγιή (από μέσα προς τα έξω) λάμψη. Με την πάροδο του χρόνου, τα συστατικά λάμψης και απολέπισης βελτιώνουν τις σκούρες κηλίδες και τις δυσχρωμίες. Ο τόνος και η υφή του δέρματος βελτιώνεται σε σημείο που δεν χρειάζεστε καν μακιγιάζ. Η ελαφριά, ενυδατική φόρμουλα αναμειγνύετε εύκολα και σας επιτρέπει να "χτίσετε" την κάλυψη την οποία επιθυμείτε. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανική για τύπους δέρματος ΙΙ και ΙΙΙ.

  • Βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος άμεσα και με την πάροδο του χρόνου.
  • Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, τις σκούρες κηλίδες και τις δυσχρωμίες.
  • Δεν ξηραίνει το δέρμα, δεν αλλοιώνεται.
  • Δεν εισχωρεί στις λεπτές γραμμές και στου πόρους.
  • Μεγάλης διάρκειας.
  • Ανθεκτικά στον ιδρώτα, την υγρασία και το νερό.
  • Μη λιπαρή σύνθεση.

Το Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15 αναζωογονεί την όψη του κουρασμένου δέρματος και παρέχει διαύγεια, ακτινοβολία και ελεγχόμενη κάλυψη για λιπαρό και μικτό δέρμα. Παράλληλα, επιδιορθώνει άμεσα την επιδερμίδα και προσδίδει μια λάμψη που αντανακλά το φως, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την διαύγεια και την υφή του δέρματος με την πάροδο του χρόνου.

Είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία ενώ είναι 100% χωρίς άρωμα.

Tags Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15, Clinique, beauty, φον ντε τεν, μεικ απ, Ομορφια, Μακιγιαζ, makeup, make-up, FOUNDATION


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1928 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3269 s // Total time: 2.5197 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X