Μάριος Πρίαμος: Αποκαλύπτει τι και πότε έκανε πρώτη φορά...


Μάριος Πρίαμος: Αποκαλύπτει τι και πότε έκανε πρώτη φορά...

Δείτε το βίντεο

Το "ΟΚ!", το κορυφαίο περιοδικό των celebrities, που εξασφαλίζει τις πιο πολυσυζητημένες αποκλειστικές συνεντεύξεις και δηλώνει «παρών» στα πιο hot events, μεταφέροντας την καθημερινότητα των celebrities σε όλο τον κόσμο, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, συμπληρώνει 500 τεύχη και το γιορτάζει.

Κυκλοφορεί λοιπόν την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, μια συλλεκτική εορταστική έκδοση, που θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο φωτοθεματικό από τον κόσμο των celebrities, αλλά και πολλές εκπλήξεις για τους αναγνώστες!

Στην επετειακή 500ή έκδοση που θα κυκλοφορήσει μαζί με τη "Σημερινή" της Κυριακής θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, τον Μάριο Πρίαμο, τη Μαρία Κορτζιά, την Άντρια Κυριάκου καθώς και πολλούς άλλους αγαπημένους celebritites να δίνουν ευχές για τα 500 τεύχη του "ΟΚ!" άλλα και τις Κάτια και Ελίνα Θεοδότου που φωτογραφίζονται αποκλειστικά για πρώτη φορά μαζί για την επετειακή αυτή έκδοση και μας μιλούν για όσα τις ενώνουν.

Ο Μάριος Πρίαμος στις ευχές τους είπε ότι το περιοδικό "ΟΚ!" ήταν και αυτό που του έκανε το πρώτο του εξώφυλλο και ευχαριστεί την ομάδα για αυτό!

50 αναγνώστες του "ΟΚ!", θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Μπείτε στη σελίδα του "ΟΚ!" στο facebook για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

Tags μάριος πριαμος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, 500 τευχη, περιοδικό ΟΚ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2870 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4546 s // Total time: 3.7416 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X