Διαγωνισμός: After summer total fitness


Διαγωνισμός: After summer total fitness

Mάθε πως θα πάρεις μέρος στον πιο fitness διαγωνισμό.

Αυτό που εμπνέει την EvZin Bio, είναι να ανακαλύπτει τα πιο αγνά, καλά κρυμμένα μυστικά της φύσης και να τα φέρνει στο φως.

Έκαναν αρχή με ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, το θαυματουργό Πράσινο Τσάι Matcha από την Ιαπωνία, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό σε όλη την Κύπρο, ενώ σύντομα η EvZin Bio μας επιφυλάσσουν περισσότερες εκπλήξεις και νέα προϊόντα!

Το Matcha θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά superfoods, ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν καθημερινά τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Μεταξύ άλλων το Matcha βοηθάει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και το κάψιμο λίπους, «μπουστάρει» την ενέργεια, έχει τα περισσότερα αντιοξειδωτικά από όλα τα φρούτα και λαχανικά, βοηθάει στη συγκέντρωση και τη μείωση του στρες και πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα της EvZIn Bio.

Το Ilovestyle.com και η EvZin Bio δίνουν την ευκαιρία σε έναν ή μία τυχερό/ή να κερδίσει το απόλυτο πακέτο άσκησης και διατροφής με μία τρίμηνη συνδρομή γυμναστηρίου στο πιο ολοκληρωμένο Health Center της Λευκωσίας, το New Life – IL Sportivo και 3 συσκευασίες Premium Matcha 30γρ.

Ένα δώρο συνολικής αξίας €247!!

Μπες στη σελίδα του ilovestyle.com στο facebook, δες το post και κάνε like & share. 

Tags διαγωνισμος, green tea, γυμναστήριο, fitness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8007 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4034 s // Total time: 2.2041 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X