Venus… Viva l’ Italia, Viva Perfect U!


Venus… Viva l’ Italia, Viva Perfect U!

Επωφεληθείτε την προσφορά γνωριμίας με έκπτωση 20%, για όλο το Σεπτέμβριο

Η φροντίδα του προσώπου και του σώματος είναι απαραίτητη κατά την έναρξη του φθινοπώρου, μιας και η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες έχει ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα μας.

Έτσι λοιπόν για όλο το Σεπτέμβριο τα καταστήματα καλλυντικών Perfect U προσφέρουν 20%  σε όλα τα προϊόντα Venus! Πρόκειται για ιταλικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος που αποτελούν την τελευταία άφιξη στα Perfect U με προέλευση την Ιταλία.

Η ιταλική ομορφιά και αισθητική είναι γνωστή, και τα προϊόντα Venus ήδη μετρούν περισσότερα από 100 χρόνια παράδοσης στην ομορφιά!

Η σειρά Venus περιλαμβάνει προϊόντα για κάθε τύπο και ανάγκη. Προϊόντα καθαρισμού, ενυδάτωσης, αναζωογόνησης της επιδερμίδας του προσώπου και προϊόντα αδυνατίσματος και κυτταρίτιδας για το σώμα.

Οπωσδήποτε δοκιμάστε το Slimming Gel Stubborn Curves In – Shower (καταπολεμά την κατακράτηση υγρών και τη συσσώρευση του λίπους κάτω από το ντους. Αδυνατίζει και αναδιαμορφώνει το σώμα) και το Multi - Active Gel Anti-Cellulite Slimming Toning (εντατική θεραπεία καύσης του λίπους, καταπολέμηση της τοπικής συσσώρευσης λίπους και μείωση του φλοιού του πορτοκαλιού) και θα ενθουσιαστείτε από τα αποτελέσματα.

Καταστήματα σε όλες τις πόλεις, τηλ. 77 772 203.

Tags Venus, perfect u, beauty, face, body, προσωπο, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2076 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4304 s // Total time: 2.6380 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X