Η Έμιλη Γιολίτη διορίστηκε στη θέση του Ανώτερου Συμβουλευτικού Μέλος του “Hope For Children” CRC Policy Center


Η Έμιλη Γιολίτη διορίστηκε στη θέση του Ανώτερου Συμβουλευτικού Μέλος του “Hope For Children” CRC Policy Center

για την προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού

Η Έμιλη Γιολίτη διορίστηκε από τον Joseph Varughese, Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center, ως Ανώτερο Συμβουλευτικό Μέλος.

Η Έμιλη Γιολίτη, ως Ανώτερο Συμβουλευτικό Μέλος, θα εργαστεί για την ευαισθητοποίηση των σχετικών θεμάτων και τον αντίκτυπο που αυτά έχουν στα παιδιά, τη νεολαία και την οικογένεια, θα ενημερώσει και θα επηρεάσει τους αρμόδιους φορείς τόσο σε εθνικό όσο και σε Ευρωπαικό επίπεδο, σχετικά με τον αντίκτυπο των πολιτικών και των πρακτικών τους στους νέους και τα παιδιά. Παράλληλα, θα ενισχύσει τη βάση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των σχετικών επαγγελματιών και θα ενημερώσει την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών όσο αφορά τόσο την προστασία όσο και την ευεξία των παιδιών, των νέων και της οικογένειας, ενώ θα ακούσει, θα ενδυναμώσει και θα εντάξει τα παιδιά και τους νέους στην ανάπτυξη του έργου του προγάμματος. Η κ Γιολίτη έχει, όχι μόνο την επαγγελματική εμπειρία, αλλά και τη γνώση για να εκτελέσει τα πιο πάνω με επιτυχία, ενθουσιασμό και υπευθυνότητα.



Το "Hope For Children" CRC Policy Center συγχαίρει την κα Γιολίτη και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για την προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού. Συγκεκριμένα, ο κος Varughese δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να έχουμε μαζί μας την κα Γιολίτη ως νέο μέλος τους Ανώτερου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού".

Η κα Γιολίτη συνεχάρη το προσωπικό του Οργανισμού, για τη συνεχής επιτυχία του τα τελευταία 10 χρόνια  και ανέφερε: "Τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον και γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ χαρούμενη που θα ανήκω στην ομάδα του “Hope For Children” CRC Policy Center. Είμαι έτοιμη να συνεισφέρω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για τους σκοπούς του Οργανισμού".

Tags εμιλη γιολιτη, “Hope For Children” UNCRC Policy Center


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6657 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2431 s // Total time: 2.9088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X